star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesgulács

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 598 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Nemesgulács

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 598 m² telek

  • Eladó ház Nemesgulács

  • 61m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1880
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Nemesgulács belterületén, csendes, forgalmommentes részen kínálunk eladásra egy nagy lehetőségeket rejtő ingatlant.

Az 598 nm-es telek, méretéből adódóan családi háznak és nyaralónak is kiváló választás.
D-i fekvésű, egész nap szépen benapozott ingatlan. Egy tetőtérbeépítéssel nem csak a telekről, de már az épületből is lehetne a tanúhegyek panorámájában gyönyörködni.
A ház lakótere 61 nm, melyben található az előtérből külön nyíló 2 lakószoba, fürdőszoba, wc, étkező, egy fél szoba/kamra és a hozzáépített konyha rész.
A kertben helyet kaphat kerti sütögető, terasz, nyári konyha, medence vagy konyhakert, ízlés és igény szerint.
Víz, villany, csatorna bekötve a házba, parkolás az udvarban megoldható. A ház 2 kéménnyel rendelkezik, fűtése hagyományos.
A ház masszív, vastag kőfalak határolják, az aljzat betonozott. A tető borítása pala, a parasztfödém egy része és a vakolat kívül-belül felújításra szorul.

A Balaton, Badacsony, Szent György-hegy vagy a Káli-medence pár perces autó vagy bicikli útra vannak csupán. A tanúhegyek, kiránduló célpontok, a Liliomkert piac vagy a balaton-felvidéki és badacsonyi borrégió borainak szerelmesei számára ez egy ideális választás.

A Tapolcától és a Balatontól is 5-5 kilométerre lévő, mintegy 1000 lakosú Nemesgulács a Tapolcai-medence déli részén, a Gulács nyugati tövében fekszik. A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozó tájat ez a 393 méter magas bazaltvulkáni tanúhegy uralja, melyet neveznek cukorsüvegnek vagy magyar Fuzsijamának is. A település adottságai révén már a római időktől fogva virágzó szőlőtermesztés helyszíne, a világhírű badacsonyi borok jelentős részének termőhelye, sőt, a Gulács kedvelt kirándulóhely, az országos Kéktúra útvonala is áthalad rajta.

Az egyre nagyobb presztízsű Nemesgulácson minden emberi léptékű, egy ilyen jó árú ingatlan pedig elindíthatja a fantáziát. Sokrétű lehetőségek rejlenek ebben a belátható méretű telekkel rendelkező belterületi ingatlanban, de elsősorban a természeti közelségre vágyóknak ajánljuk, akiknek fontos az infrastruktúra megléte, nyaralót, vagy egész éves otthont keresnek.

Ha felkeltettem érdeklődését e remek lehetőség iránt, keressen bizalommal! Megtekintésre előre egyeztetett időpontban történhet.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Wc
1m²
Előszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
étkező
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Nemesgulács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6386406


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemesgulácsi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 598 m². További jellemzői: az építés éve 1880. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 326 230 Ft, ami a nemesgulácsi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesgulács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.