star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesvita

  • 130 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 350 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Nemesvita

  • 130 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 350 m² telek

  • Eladó ház Nemesvita

  • 130m²


Ár:

55 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

AKCIÓS ÁRON! LAKÓÉPÜLET ÜZLETTEL! Balatontól 5 km-re Nemesvitán frekventált helyen, rálátással az erdőre és a templomra eladásra kínálok egy lakóházat vendéglátó üzlettel. Ez a kis zsákfalu a Keszthelyi-hegység vonulata alatt egy völgyben fekszik, a régi népi jellegű házaival, kanyargós kis utcáival romantikus hangulatot áraszt. Az idilli zöld környezet, tiszta levegő és madárcsicsergés maximálisan biztosítja a kikapcsolódást, pihenést.

Az ingatlan két helyrajzi számon van, az üzlethez 340 m2, míg az épülethez 1010 m2 terület tartozik. A 40 m2-es vendéglátó egységben eladótér, raktár, mellékhelyiségek vannak, az alatta lévő pincerész - 40 m2 - alkalmas játékterem, borozó kialakítására. A tetőre új cserép került, viszont a belső felújítás az új tulajdonosra vár. A 50 m2-es házban amerikai konyha-étkező-nappali, hálószoba és fürdőszoba lett kialakítva. A tető régi cseréppel fedett, nyílászárók fából készültek. A fűtés hűtő-fűtő klímával - H-tarifás - valamint kandallóval lehetséges, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nagy udvaron több autó parkolására van lehetőség.
A két helyrajzi számon lévő telek összevonása után lehetőség van egy másik épület elhelyezésére.

Olyan befektetők figyelmét szeretném felhívni, akik valamilyen üzleti tevékenységben gondolkodnak, nem kell bejárni a munkahelyre hiszen adott az épület egy kellemes otthon kialakítására, vagy a dolgozók elszállásolására. Lehetséges opció még két különálló vendégházként működtetni.

A község nevezetessége a nemrég épült kilátótorony, ahonnét csodálatos panoráma van a Balatonra, a tanúhegyekre. Esküvői rendezvényhelyszín, magánszállások, lovarda, Répa-Rozi csárda áll a turisták rendelkezésére. A szomszédos településen lévő Balatonedericsen érdemes felkeresni az egyedi kilátással rendelkező családbarát strandot, az Afrika Múzeumot, a Csodabogyós barlangot. A kerékpárúton körbetekerhetjük a Balatont. 15 perces autóúttal elérhető Tapolca, Sümeg, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Hévíz. A Balaton medencéjének nyugati része egyike hazánk legszebb és legizgalmasabb vidékeinek. Tiszta vizű strandok, messze földön híres gyógyvizek, bazaltóriássá merevedett tanúhegyek és zamatos borok mind a régió formagazdagságának bizonyítékai. A páratlan természeti látnivalókat változatos programok, kulturális rendezvények gazdagítják. Várom hívását, nézzük meg együtt az ingatlant!


Elhelyezkedés

Nemesvita


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6320371


+36 30

Ingatlannet kód: NET6320371

Az általad megtekintett eladó nemesvitai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 350 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 423 077 Ft, ami a nemesvitai átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6320371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesvita ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.