star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 564 m²

    telek

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 564 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 200m²


Ár:

169 900 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
gázszilikát

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nyíregyháza Sóstófürdőn, csendes, nyugodt utcában eladásra kínálok egy mediterrán típusú,  2010-benépült, ytong falazatatú (20 cm szigetelés, a födémen 50 cm szigetelés, a lábazatban 1,5 m mélységig és az aljzatban 15 cm szigetelés), prémium kategóriás külső, belső nyílászárós, egyedi építészeti megoldásokkal megépített, igényes, 3 hálószobás+dolgozószobás, nappali, külön konyha-étkezős, 2 fürdőszobával, 2 gardróbbal rendelkező, családi házat, borozóval, a borozóhoz tartozó nappalival, wellnes részleggel, fedett terasszal, a kertben megépített kemencével.  Az ingatlan 200 m hasznos alapterületű, de a tetőtérben még 100 m2 beépíthető. Az ingatlan  padló fűtésű, a nappali ékessége a Zsolnay porcelából készült, egyedi, különleges  cserépkályha. A klasszikus stílúsú, a belső fa nyílászárók harmonizálnak a beépíett búrokkal, a gardróbokkal, a nappali és a dolgozó szoba egyedi kialakítású fa vitrines szekrényeivel.Az ingatlan földszintjén található egy tágas előszoba beépített gardróbokkal, egy vendég wc, közlekedő, melyben szintén kialakításra került, 2 nagy méretű gardrób, egy nappali, a nappaliből nyílik egy a tetősíkját követő belmagasságú, teljesen beépített könyvtárszoba. A nappali szervesen kapcsolódik egy tágas konyha-étkezőhöz, melynek butorai harmonizálnak az ingatlan minden beépített bútorához. A konyhából nyílik egy tágas kamra. Az ingatlannak van egy privát szférájaí: hálószoba, saját fürdőszobával (zuhanyzó, wc, bide) valamint egy saját gardróbszoba. A földszinten került kialakításra egy gépház, melyben egy buderus márkáju gázkazán lett beépítve valamint egy tágas mosókonyha. A garázsból nyíló tágas, bor szalonban  lehet a borospincében tárolt, finomabb és finomabb borokat keellems társaságban elfogyasztani. A házhoz tartozik egy wellnes részlegben, melyben egy finn szauna, külön zuhanyzó, wc, és egy pihenő került kialakításra.Az emeleti részen található 2 tágas hálószoba, egy fürdőszoba, káddal, zuhanyzóval, 2 állásos mosdóval, valamint egy külön wc, és egy gardrób. A tetőtérben akár még 100 m2 beépíthető. A kert parkosított öntözőberendezéssel ellátott, térkövezett, a kapuk elektronikával felszereltek. Az ingatlan tartozéka minden beépített bútor és gépek. Irodai azonosító: 9154. 


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Sóstófürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392612


+36 70

Ingatlannet kód: NET6392612


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, sóstófürdői családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 564 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 849 500 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Szálkai Pál referens a 4BIngatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392612. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Sóstófürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.