star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírbátor

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 709 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó ház Nyírbátor

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 709 m² telek

  • Eladó ház Nyírbátor

  • 78m²


Ár:

16 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Szeretne csendes nyugodt környezetben élni, ahol a gyerekek az utcán is játszhatnak?

Ezt az ingatlant most Önnek ajánlom!

Eladóvá vált Nyírbátor peremrészén egy 78 m2 -es 2 és fél szobás családi ház, amely egy 706 m2 -es teleknek örvend 17,5 M Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában.

ELRENDEZÉS;

Az ingatlanba való belépés a ház bal oldalán pár lépcsőfok után van lehetőség. Elsőként bal oldalon egy kis vendégfogadó fél szoba, jobbra pedig az utcafrontra néző nagy szobába juthatunk. A folyosó végén található a fürdőszoba, amely előtt bal oldalra a konyha és a kamra érhető el. Szintén a folyosó végéről érkezünk a második utcafronti nagyobb hálószobába. A belső tény igazán nagy előnye, hogy egyszerűen és hamar eljuthatunk a ház minden pontjára.

MŰSZAKI ADATOK

-A bejárati ajtó és a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, amely biztosítja a ház nagyobb hőmegtartását
-Fűtési lehetőségként egy kandalló is megtalálható, amely használatra alkalmas

ELHELYEZKEDÉS

A családi ház csendes szomszédoknak köszönhetően nyugodt környezetben található, de az előnyéhez sorolható az ipari park közelsége amely 5 percre található. A városközpont 1 km távolságban, de az orvosi rendelő illetve az iskola is közelebb megtalálható. Kisebb bolt és zöldséges a szomszédos utcában.

Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen fel és tekintse meg az új otthonát!


Elhelyezkedés

Nyírbátor, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6434799


Az általad megtekintett eladó nyírbátori (Deák Ferenc utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 709 m². További jellemzői: a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 211 538 Ft, ami a nyírbátori átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Görög József referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6434799. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbátor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.