star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza

  • 206 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 974 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza

  • 206 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 974 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza

  • 206m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Nyíregyháza-Korányi kertváros , Sóstói-erdő közvetlen szomszédságában , egyedi tervezésű amerikai konyhás nappalis plusz három  hálószobás,  974 m2 parkosított telken elhelyezkedő két szintes (alagsor + földszint) családi ház eladó .

 

A keletre illetve délre néző földszinti tágas hálószobák jól elkülönítve biztosítják a nyugalmat és a kényelmet  az egy légtérben , kb 80 m2-en kialakított amerikai konyhás  30 m2-es teraszra néző  DNY-i tájolású , márvány és gránit burkolattal fedett világos nappalitól .

 

A ház komfortérzetét növeli a hideg burkolatok alatt elhelyezett padlófűtés és a nappaliban megépített márvány borítású kandalló.  A hálószobák fűtéséről radiátorok gondoskodnak , a nyári felmelegedést és a téli rezsiköltségek minimalizálását a 40 cm vastagságú  porotherm téglafalak, a kedvező tájolás,   illetve a hőszigetelt műanyag nyílászárók biztosítják.

 

Az alagsorban került kialakításra egy teljes értékű , önálló lakrészként is használható  40 m2-es száraz világos helyiség ,   a kazánház ,  és akár három db autó tárolására is alkalmas garázs.   A pincerészben további tároló helyek találhatók .

 

A  házat az öntözőrendszerrel kiépített , parkosított , kerti tavat is magában foglaló kert köti össze a sóstói erdővel. A ház tulajdonosainak kényelmét az házban kialakított központi porszívó és a távvezérlésű automata kertkapuk szolgálják .

Figyelembe véve a ház méretét az elhelyezkedését az építés során felhasznált anyagok minőségét , a fenntartási költségeit , és nemutolsó sorban a jelenlegi építési költségeket  az ingatlan megvásárlása ideális befektetés !

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Vegyes.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5307753


+36 30

Ingatlannet kód: NET5307753


Az általad megtekintett eladó nyíregházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 974 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 631 068 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5307753. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.