star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nógrádsáp

  • 120 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó ház Nógrádsáp

  • 120 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Nógrádsáp

  • 120m²


Ár:

22 900 000 Ft

Építés éve
2010
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Nógrádsáp Nógrád megye délnyugati részén, érdekes formájú dombok közt elterülő kedves kis község, dolgos, befogadó emberek lakják. Az eladásra kínált családi ház befejezetlen, de hatalmas lehetőségeket rejt magában!

Faluszélén, dombtetőn helyezkedik el, 960 m2 telken, mely terület szinte teljesen kihasznált! Vállalkozásra tervezett és mai napig működtetett, kb. 400 m2 fóliasátor fűtött polcrendszerrel, tápanyagkeverős öntözőrendszerrel. A fűtést dupla cirkó biztosítja, így akár télen is termelheti a növényeket. Telepített gyümölcsfákról nem is beszélve.

A családi ház alapterülete 110 m2, teljesen alápincézett és a tetőtérbeépítés is ki van alakítva. Összközműves, csatorna telken belül, rácsatlakozás adott. A hátsó teraszról a kilátás egyszerűen pazar, sajnos a képek nem adják vissza a tökéletes látványt, de szerencsére rugalmas időpontokban tudom Önnek mutatni, akár hétvégén is! Csak felsorolásként, hogy mi található a faluban: orvos, gyógyszertár, posta, bölcsőde, óvoda, iskola, három bolt (kis családi, majdnem szomszéd!), presszó, fodrászatok, kozmetika, katolikus többszáz éves templom, gazdabolt, játékbolt, műszakit is végző javítóműhely, pedikűrös, rendőr és nem utolsó sorban az ország legjobb mesterszakácsa és polgármestere és tanára és gazdája... elnézést, ha valakit kihagytam!
Egy szónak is száz a vége: várom hívását!


Elhelyezkedés

Nógrádsáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6323783


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6323783

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nógrádsápi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 190 833 Ft, ami a nógrádsápi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6323783. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nógrádsáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.