star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nógrádsáp

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 130 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Nógrádsáp

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 130 m² telek

  • Eladó ház Nógrádsáp

  • 110m²


Ár:

34 900 000 Ft

Építés éve
1971
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nógrádsáp peremén, tölgyerdőhöz közel jó állapotú, 3 szobás családi ház eladó.

Gyerekkoromból emlékszem, hogy az erdő mélye bőven rejti a különböző fajta ehető gombákat: csirkegomba, tinóra, tőkegomba, sampion, ezen kívül különleges erdei szamócák is megtalálhatók, valamint az ősz elején beérő som. De vigyázat! Nem csendes a környék: nyár végén és ősszel szarvasbőgéstől hangos néha az este!

Visszatérve az ingatlanunkra, téli alma, körte, szilva is megtalálható, az új lakóépületen kívül a régi vályogház raktárként funkcionál. A két ingatlant a kazánház köti össze, ahol a gázkazán mellett találjuk a vegyes tüzelésű kazánt is. Ez szintén a központi fűtésre van kötve, két szelep fordításával lehet váltani köztük. Az új radiátorok felszerelése is megtörtént. Egyéb alternatív fűtési lehetőségként ajánlanám napelem felszerelését a házra, valamint elektromos panelek elhelyezését a szobákban, irányított áram is rendelkezésre áll.
Ásott kút a telken, bővizű, így kiszolgálja a több fős családot is, akár jakuzzi üzemeltetése is minimál költségű lehet ezáltal, vagy nagyobb konyhakert kialakítása is szóba jöhet.
A régi építésű házban kis vendéglakás is kialakítható, vagy idősebb hozzátartozóval történő együttélést is segíthet megoldani. A nyílászárók cseréje majdnem teljes, a téglaépítésű ház egy része alatt pedig pince található.
Hívását hétvégén is szívesen fogadom, a megtekintések időpontját illetően rugalmas vagyok!


Elhelyezkedés

Nógrádsáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6426772


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6426772

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nógrádsápi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 130 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 317 273 Ft, ami a nógrádsápi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6426772. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nógrádsáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.