star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Orosháza

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Orosháza

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Orosháza

  • 84m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Egy nagyon különleges, szép, MÁSODIK emeleti egyedis téglalakást kínálunk eladásra Orosházán. Az ingatlan újabb építésű városközponti társasházban található 2 háló +nappali elrendezésű, dupla ERKÉLYES. 82,4 négyzetméteres (!) amelyben amerikai konyhás nappali-étkező, 2 háló, fürdő és különálló WC, előszoba, közlekedő folyósó található. Modern megjelenésű, fitalos, lendületes lakás, műszakilag és esztétikailag kitűnő állapotban, korszerű és klimatikzált. CSOK és hitelképes ingatlan! Kérje személyre szóló kalkulációját az ingatlanirodában!


Elhelyezkedés

Orosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6396885


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6396885

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6396885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.