star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 84 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 066 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 84 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 066 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 84m²


Ár:

14 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Álomotthon ingatlan és hiteliroda kínálja megvételre ezt a Perkáta csendes utcájában található 84 nm-es, két szintes, 3 szoba + nappalis, vályog falazatú családi házat. A ház felújítandó, de sok lehetőséget rejt magában. Új tulajdonosa saját ízlésére formálhatja, újíthatja. Alsó szinten: konyha, nappali, 2 szoba, fürdőszoba, felső szinten: 1 szoba került kialakításra. Közművek közül a víz, villany, csatorna bekötésre került, gázcsonk az udvarban található. A villanyvezetékek már rézkábelre cseréltek, nyílászárók még régiek, fából készültek. Ház melegéről jelenleg kandallóval gondoskodnak. Tetőszerkezete fagerendás, héjazata cserép. A 2066 nm-es telken kialakításra került egy nyári konyha, és egy ásott kút is megtalálható. Az ingatlan csak készpénzzel vásárolható meg.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Enri Richárd
Tel: 06 20 378 8226 Email: alomotthoningatlanok@gmail.com


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6430192


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6430192

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 066 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Enri Richárd referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6430192. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.