star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilismarót

  • 300 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 992 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó ház Pilismarót

  • 300 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 992 m² telek

  • Eladó ház Pilismarót

  • 300m²


Ár:

230 000 000 Ft

Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok 200 nm-es családi házat 1992 nm-es telken, melyhez 100 nm-es melléképület is tartozik. A ház és a telek alkalmas nagy családoknak, de vállalkozásra, befektetőknek is, mivel a jelenlegi 13%-os beépítés 30%-ra bővíthető. Akár társasházzá is alakítható. Nagy kereslet van jó minőségű albérletekre Esztergom vonzás körzetében, mivel az ipari parkban található vállalatok városon belül nehezen találnak megfelelő minőségű megfizethető bérleményt. A falusi turizmus is egyre keresettebb a környéken, így akár ebben az irányban is hasznosítható az ingatlan.
2016-ban kapott használatba vételi engedéllyel rendelkezik. Az épület 44 cm-es Phorotherm téglából épült, külső dryvit szigeteléssel. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, lakásonként külön mérőórákkal lett felszerelve. A fűtés rendszer gázcirkóról működő központi fűtés, melyet tulajdonos cserépkályhákkal is kiegészített mindkét földszinti lakásban. A 3 tetőtéri lakásban elektromos fali panelek biztosítják a meleget.
A házba lépve az előszobából nyílik a földszinti két lakás és a tetőtéri feljáró.
Földszint bal oldali lakás: 2 hálószoba, étkező-konyha és fürdőszoba-WC, spejz, 28 m2-es fűthető télikert.
Földszinti jobb oldali lakás: 1 hálószoba, nappali szoba, étkező-konyha kádas fürdőszoba-WC
A tetőtérben 3 lakás lett kialakítva, két lakás 2 hálószobás, 1 lakás pedig egyterű garzon. Természetesem mindegyikhez vizes blokk tartozik lakáson belül.
Az udvar felső részén elhelyezkedő téglából épület melléképületben található garázs, kamra, műhely, konyha, zuhanyzó-WC. Így akár egy önálló kis lakásként is használható. Tetőtere alkalmas lehet további lakás kialakítására, amennyiben új tulajdonosa az üzleti vonalat szeretné erősíteni.
Az udvar rendezett, telek a hegy felé emelkedő, teraszos kialakítású.
Kb. 50 füge fa és további fiatal termő gyümölcsfák találhatóak a kertben.
Telek legmagasabb pontjáról szép kilátás nyílik a környező hegyekre. Ideális hely lehet egy pihenő kertrész, pergola kialakítására.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Pilismarót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4436302


+36 30

Ingatlannet kód: NET4436302

Az általad megtekintett eladó pilismaróti családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 992 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 766 667 Ft, ami a pilismaróti átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4436302. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilismarót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.