Eladó földterület Pilismarót

  • 2 178 m²

    telek

Ár:

3,85 millió Ft

Eladó földterület Pilismarót 1. kép Eladó földterület Pilismarót 2. kép Eladó földterület Pilismarót 3. kép Eladó földterület Pilismarót 4. kép Eladó földterület Pilismarót 5. kép Eladó földterület Pilismarót 6. kép Eladó földterület Pilismarót 7. kép

Eladó földterület Pilismarót

  • 2 178 m² telek

  • Eladó földterület Pilismarót


Ár:

3 850 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Pilismaróton az üdülő övezetben egy csendes, kellemes, árvíz mentes, természetközeli építési telket. Az ingatlan könnyen megközelíthető, ennek ellenére forgalommentes, nyugodt környék, akár családi ház vagy nyaraló építésére is alkalmas, a telek 10%-ban beépíthető.
Az utcában van csatorna, villany, a vizet pedig könnyen elérhető mélységben fúrt kúttal lehet megoldani.
Az ingatlan alkalmas lehet azok számára, akik a Duna szerelmesei, vízi járművel rendelkeznek és a tároláshoz Duna közeli telket keresnek.


Elhelyezkedés

Pilismarót, Dunapart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET556637


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET556637

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 178 m². A telek ára 3,85 millió Ft, négyzetméter ára 1 768 Ft. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 556637. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilismarót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.