star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pogány

  • 969 m²

    telek

Vételár:

2,9 millió Ft

Eladó földterület Pogány

  • 969 m² telek

  • Eladó földterület Pogány


Ár:

2 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pogányban a szőlőhegyen megvételre kínálok egy 970 nm-es zártkerti telket!

Pécstől kb. 10 perces autóútra, mégis közel a városhoz található ez a porta, ami könnyen megközelíthető, hiszen betonos út vezet a telekig. A telek előtt parkolási lehetőség adott. A telek háromnegyed része lankás. Villany a telken belül rendelkezésre áll, a víz fúrt kúttal megoldható, azonban ez kiépítése az új tulajdonosra vár. Ezen felül még sok termő gyümölcsfa található, mint például dió, cseresznye, meggy, körte, alma. A telken jelenleg egy egylégterű faház áll, aminek a teteje szigetelve lett a tavalyi év folyamán, emellett szerszámos tároló, pince, mellékhelység is rendelkezésre áll. A szerszámos tárolóban található eszközök szintén a vételár részét képezik.

A telket azoknak ajánlom akik szeretnének gazdálkodni, elvonulni a város zajától, hétvégén kikapcsolódni.

Ha felkeltette a figyelmét a telek, nézzük meg közösen, tegyen egy ajánlatot!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: TK056120


Elhelyezkedés

Pogány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6383646


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6383646

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 969 m². A telek ára 2,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 993 Ft, ami a pogányi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Panna referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6383646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pogány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.