star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pomáz

  • 670 m²

    alapterület

Vételár:

33 millió Ft

Eladó földterület Pomáz

  • 670 m² alapterület

  • Eladó földterület Pomáz

  • 670m²


Ár:

33 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIVÉTELES AJÁNLAT! Pomáz frekventált, újépítésű részén kínálunk eladásra egy SZUPER panorámás, belterületi, tüneményes, 670 nm-es építési telket.

A hangulatos, jól megközelíthető utcáról nyíló területről CSODASZÉP kilátás nyílik Szentendrére, a környező hegyekre.

A telken egy 40 nm-es igény szerint felújítandó vagy bontandó épület áll.
Beépíthetőség 25%, víz, villany, csatorna telken belül, gáz az utcában.
.
Budapest belvárosa fél órányi autózással elérhető, HÉV, üzletek, iskola, óvoda pár percre találhatóak.

Csendes, gyönyörű környezet, érdemes megnézni!
Várom megtisztelő hívását hétvégén is!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 336030


Elhelyezkedés

Pomáz, Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6348439


+36 20

Ingatlannet kód: NET6348439


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 670 m². A telek ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 49 254 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 88%-kal magasabb. Az ingatlant Bondár Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6348439. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.