star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 264 m²

    telek

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 264 m² telek

  • Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 130m²


Ár:

77 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szeretne Ön olyan házban lakni, ahol a gáz költsége minimális (szinte csak a melegvíz előállításnak van költsége), illetve ahol a villany költség 0 forint, tehát ahol valóban megvalósul a rezsicsökkentés? Akkor ez az ingatlan kiváló választás az Ön és családja számára! Ehhez a garanciát a 2023 decemberében beüzemelt, 4,2 KWh teljesítményű, bármikor bővíthető, napelemes erőmű biztosítja (ez a megtermelhető kapacitás jelenleg duplája az aktuális fogyasztásnak)!
Fontos: A szerződés alapján a tíz évre szóló éves elszámolás garantált!
Pusztaszabolcs központjához közel, de csendes mellékutcában (nincs átmenő forgalom) várja új tulajdonosait egy jó állapotú, tetőtér beépítéses családi ház. A családi ház 2003-ban épült, 2264 m2-es összközműves telken található.
A ház körül kialakított udvar fehér-kavicsos gépkocsibejáróval, 35 egészséges tujával, két garázzsal, dísznövényekkel van beépítve/betelepítve. A közvetlen udvari részen kívül található egy gyümölcsös kert és egy nagyobb, gazdálkodásra (pl. önellátásra alkalmas konyhakert, vagy haszonállat tartás) is alkalmas terület.
Az ingatlan 137 m2 (78 m2+59 m2) hasznos lakótérrel + 12 m2 terasszal, illetve pincével (45 m2) rendelkezik. A pince három részre tagolódik. Az egyik részben a gáz fűtés és gáz bojler található, a másik két rész alkalmas lehet tárolásra vagy akár közösségi tér kialakítására is. A pince száraz és burkolt.
A teljes ház minden helyisége kiváló minőségű laminált parkettával, illetve a vizes helyiségek járólappal/csempével burkoltak. A parketták jelentős része a közelmúltban került felújításra.
További fontos jellemzők az ingatlanról:
- A házban riasztó rendszer van kiépítve
- Az udvaron ki lett alakítva egy grillező/bográcsozó hely
- Tágas terek, előszoba, nappali, nagy konyha étkezővel, 2 szoba, két fürdőszoba
- Infra szauna mely eladáskor a ház részét képezi
- Utcafrontra néző erkély (6 m2)
- Kiváló belső állapot, esztétikus összhatás
- Gázcirkó fűtési rendszer
- 3 db hűtő-fűtő klíma
- A lakás összes világítása Led-es fogyasztókkal történik
- A ház kiváló hőháztartását a 42 cm falvastagság biztosítja
- A korszerű, energiatakarékos konyha gépek maradásáról (mosógép, szárítógép, mosogatógép, villanytűzhely) közös megegyezés alapján fogunk dönteni
Pusztaszabolcs város felújított vasútállomása 800 méterre (kb. 10 perc gyalog), Spar áruház 500 méterre található az ingatlantól.
A település folyamatosan fejlődik. Többek között Gimnázium, nem régen felújított Általános Iskola, két Óvoda és egy frissen épülő Bölcsőde is található a városban.
Székesfehérvár, Dunaújváros és Százhalombatta is 30 km-es távolságban van gépkocsival, valamennyi autópályán is megközelíthető (M6 és M7). Budapestre, Dunaújvárosba és Pécs felé is van közvetlen vonatközlekedés (pl. zónázó vonatok a fővárosba).
Menetrend szerinti autóbusz közlekedés is működik Velencén keresztül Székesfehérvárra.
A Velencei-tó és a Duna part Adonynál 10-10 kilométer, a Balaton 60 kilométer távolságra van a várostól.
Komoly érdeklődő esetén az ár alku képes!
A tulajdonosok kb. 4 hónap kiköltözési időt tudnak vállalni.

A környékről:

Pusztaszabolcs központjához közel, de csendes mellék utcában, rendezett családi házak között.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs, Mária utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488757


+36 70

Ingatlannet kód: NET6488757

Az általad megtekintett eladó pusztaszabolcsi (Mária utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 264 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 599 231 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Fejes Edith referens a dr. Kovács Csaba irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488757. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.