star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pálmonostora

  • 300 m²

    alapterület
  • 29 801 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Pálmonostora

  • 300 m² alapterület
  • 29 801 m² telek

  • Eladó ház Pálmonostora

  • 300m²


Ár:

32 000 000 Ft

Építés éve
1927
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Ha elege van a követelőző főnökéből,  a bezártságból vagy csak egyszerűen MÁSRA VÁGYIK, nézze meg ezt a hirdetést! Elérhető áron várja egy új életforma!

Komoly múlttal rendelkező ingatlankmplexumot kínálunk értékesítésre igen kedvező áron. Gondoljunk csak bele, hogy ez az élettel teli birtok Budapesttől 1 órányira, Szegedtől 15 percre fekszik cc. 3 hektáron; épületei több, mint 400 m2-es hasznos alapterületűek és mindössze egy budai  25 m2-es garzon áráért lehet mindezt megvásárolni! 

Valaha étteremként, szolgálati lakásként, kamion parkolóként üzemelt, azonban az 5-ös főút tranzitforgalmának a csökkenésével párhuzamosan a korábbi hasznosítás megrekedt, az ingatlan használaton kívülivé vált. A környék csendesedésével megjelentek a homoki tanyák iránt érdeklődő  - csendre vágyó - kül- és belföldiek, akik nyaralóként, hétvégi házként vagy alkotói tevékenységük zavartalanságának reményében népesítik be a homokos erdős alföldi tanyavilágot. 

A kínált ingatlanunk kiváló helyszínen van, hiszen busszal is megközelíthető, hatlmas parkolója van, körben saját erdővel, szántófölddel van övezve, mindösszesen közel 29.801 m2 a terület. Aki megszokta a városi élet komfortját, annak sem kell csalódnia, hiszen összkomfortra van kiépítve az épületgépészet. Vezetékes gáz helyett tartályos gázról volt a fűtési energia biztostva évekig. Ez a rendszer újra éleszthető, de pillanatnyilag fatüzelésű kazánról megoldott a teljes épület fűtése. Ez érthető, hiszen saját erdőről ingyenes a tüzelő. Amennyiben valaki csak a lakást kívánja télen használni, gázkonvektor vagy hűtő-fűtó klíma is rendelkezésre áll.  Az ingatlan vezetékes áram ellátása 6x16 Amper, a víz saját - ivóvíz kútról megoldott.

ÉPÜLET LELTÁR:

Étterem, rendezvény terem, vizesblokk, kazánház irodák és konyha, + pince: 300 m2;

(Ez egy emblematikus épülete a környéknek. Klebelsberg Kuno vallás- és közoktatásügyi miniszter által építtetett népiskolák egyike volt. A tanyasi iskolák megszűnésével funkciója változott, végül étterem lett. )

Lakás (2 szoba, konyha, fürdő) : 52 m2;

Műhely: 36 m2;

Garázs (szerelőaknás): 23 m2.

Az ingatlan fennállásának méltó állomása lehetne egy kultúrális központ, múzeum megteremtése, de természetesen az ingatlan további funkciókkal felruházva számos egyéb tevékenységre: vendéglátásra, falusi turizmusra, alkotó háznak, kiránduló központnak, kiállító területnek, cég székhelyének, telephelyének alkalmas lehet csakúgy, mint olyan családok lakhelyének, akik a város zajától messze, de mégsem elszigetelődve szeretnék élni életüket. A főépület lakóingatlanként van nyilvántartva így támogatás magánszemélyeknek is igényelhető a megvételhez, felújításhoz.

Ha kérdése van, keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Pálmonostora


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5885242


+36 30

Ingatlannet kód: NET5885242

A tanyáról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 29 801 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fűtés típusa gáz (központi). A tanya ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 106 667 Ft, ami a pálmonostorai átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5885242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pálmonostora ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.