star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Páty

  • 1 164 m²

    alapterület

Vételár:

40,5 millió Ft

Eladó földterület Páty

  • 1 164 m² alapterület

  • Eladó földterület Páty

  • 1 164m²


Ár:

40 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Páty ófaluban, aszfaltozott utcában 1160 nm-es belterületi, sík építési telek eladó.

A telken egy vagy két lakásos családi ház helyezhető el.

Lf-O-01-es építési övezetbe tartozik, beépíthetősége 30%-os, szintterületi mutató 0,4 építménymagasság 4 m, .
utcafront: 27 m.

Közművek a telek előtt találhatóak.

A környezete rendezett, csendes családi házas a terület, a település központjának küözelében.

Megközelítés tömegközlekedéssel: Bp./ Széll Kálmán térről induló elővárosi buszokkal. Hamarosan kiépítik az M1 pátyi lehajtóját, ezáltal sokkal gyorsabban lesz elérhető a főváros is.

Amennyiben a vásárláshoz vagy az építkezéshez hitelt szeretne igénybe venni, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk segít Önnek a választásban. Minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen, hogy hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 330793


Elhelyezkedés

Páty, Somogyi Béla utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6250173


+36 30

Ingatlannet kód: NET6250173

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 164 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 40,5 millió Ft, négyzetméter ára 34 794 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Szalay Zsuzsanna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6250173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.