Eladó földterület Rezi

  • 13 243 m²

    telek

Ár:

7,3 millió Ft

Eladó földterület Rezi 1. kép Eladó földterület Rezi 2. kép Eladó földterület Rezi 3. kép Eladó földterület Rezi 4. kép Eladó földterület Rezi 5. kép

Eladó földterület Rezi

  • 13 243 m² telek

  • Eladó földterület Rezi


Ár:

7 300 000 Ft

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBÓL! ÁRCSÖKKENÉS!!!!

ELADÁSRA KÍNÁLOK REZI LEGJOBB UTCÁJÁBAN EGY BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELKET. A TERÜLET AMI 13243 NM-ES, JELEN PILLANATBAN BOKROS ERDŐS AKÁCOS, ÍGY AZ ESETLEGES TISZTÍTÁSSAL HASZNOSÍTHATÓ A FAANYAG.

Rezi Keszthelytől 8 kilométerre északra, a Keszthelyi-fennsík belsejében helyezkedik el. Nyugatról, délről és északról erdőségek, keletről szőlős domboldalak övezik a községet. A faluba Cserszegtomaj – Keszthely felől lehet közúton eljutni, illetve egy kis forgalmú bekötőút vezet a Keszthely–Zalaszántó–Sümeg mellékútra. Sűrű autóbusz-összeköttetésben áll Keszthellyel, illetve a település központjától egy kilométerre fekvő zalaszántói mellékúton Sümeggel is.

Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Rezi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5187644


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5187644

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 13 243 m². A telek ára 7,3 millió Ft, négyzetméter ára 551 Ft. Az ingatlant Fekete Bence referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5187644. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rezi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.