Eladó földterület Ruzsa

Ár:

4,9 millió Ft

Eladó földterület Ruzsa


  • Eladó földterület Ruzsa


Ár:

4 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Ruzsa település táblához néhány száz méterre a Szegedi útról lefordulva közvetlenül a műút szomszédságában eladó két egymás melletti zárkerti ingatlan melynek alapterülete a 2956 m2 .A két telek összevonása megtörtént  BEÉPÍTHETŐSÉGE 10 %.  A telken áthaladó elektromos vezetékről az ÁRAM LEKÖTHETŐ. 

A kivont területen ÉPÜLET ÉPÍTHETŐ a SZABÁLYOK SZERINT 10 % EREJÉIG.

A telek közelében halad a KÉK TÚRA ÚTVONAL, mely kedvező lehetőséget kínál, akár turisztikai cél megvalósítására is.

Az ingatlan HELYRAJZI SZÁMA: 1038.

JOGI STÁTUSA : RUZSA  ZÁRKERT,  MŰVELÉS ALÓL KIVETT TERÜLET,  ezért nem vonatkoznak rá a termőföld törvény szerinti átruházás feltételei.  ( NEM KELL KIFÜGGESZTENI )

2018. május 22-én a terület pontos kimérése megtörtént, a kitűzési vázrajzot mellékeljük az ajánlathoz. Az eladó terület sárga jelzéssel körül határolt. 

A terület jelenleg nem áll művelés alatt, vegyes fákkal benőtt erdős jellegű terület. 

BEÉPÍTHETŐSÉGE  10 % AZ ÁRAM LEKÖTHETŐ a telken áthaladó elektromos vezetékről.


Elhelyezkedés

Ruzsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5393112


+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5393112

A telekről 6 db kép tekinthető meg. A telek ára 4,9 millió Ft. Az ingatlant Zsóka Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5393112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ruzsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.