star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Rábapatona

  • 1 000 m²

    alapterület

Vételár:

12,48 millió Ft

Eladó földterület Rábapatona

  • 1 000 m² alapterület

  • Eladó földterület Rábapatona

  • 1 000m²


Ár:

12 480 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Győr-Moson-Sopron megyében, Győrtől 16 km-re Rábapatonán, csendes környezetben lévő belterületi telket, amely egy új nyitású utcában található.

A telek főbb jellemzői:

- telek mérete: 1.000 m2
- szélessége kb. 17,5 m
- a telek hossza kb. 57 m
- 30%-a beépíthető
- a beépítés oldalhatáron lehetséges
- a falu szélén, csendes utcában, zöld környezetben található

A villany, gáz, víz, csatorna az útszakasz egy részén elérhető, amelyek a szomszéd építési telekig kerültek bevezetésre. A szomszéd földterületén jelenleg építkeznek. Megközelítése földútról történik, az utca elejét murva borítja. Az útszakasz további fejlesztését a falu önkormányzata fogja kivitelezni, amelynek folytatása a megkezdett építkezések számától függ.

Az ingatlan egy 1.978 m2-es telek hátsó kertjének a leválasztása, amely leválasztás a földhivatalnál hivatalosan még nem történt meg. A földrészlet megosztását tartalmazó vázrajz a tulajdonos birtokában van. A hivatalos leválasztáshoz első lépésként a leendő Tulajdonosnak a teljes vételárat meg kell fizetnie, hogy az Eladó a fennálló hiteltartozását visszafizesse a banknak, így szeretné az adott ingatlant tehermentesíteni, hogy a terület a földhivatalnál is megosztható legyen. Az építkezés megkezdése csak ezt követően válik lehetségessé.

(Megjegyzés: az Eladó birtokában lévő „Változási Vázrajz” tartalmazza a telekrész új helyrajzi számát is.)

A településen minden alapszolgáltatás elérhető, ami a hétköznapi életben szükséges: boltok, háziorvosi és fogorvosi rendelő, gyógyszertár buszmegállók, jó tömegközlekedés, valamint a gyerekek számára bölcsőde, óvoda és iskola.

Bátran ajánlom Építkezők, Vállalkozók számára, valamint mindazoknak, akik nyugodt, kellemes helyen szeretnének élni.

A telek ára: 12.480.000 Ft

Szeretne Győrhöz közeli, csendes, természet közeli telken építkezni?

Amennyiben a Rábapatonán lévő építési telek felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Rábapatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6443225


+36 70

Ingatlannet kód: NET6443225

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 000 m². A telek ára 12,48 millió Ft, négyzetméter ára 12 480 Ft. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6443225. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rábapatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.