star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 25 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 561 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 25 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 561 m² telek

  • Eladó nyaraló Rácalmás

  • 25m²


Ár:

15 500 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Hétvégi házas, Dunára néző panorámás telek eladó, Rácalmás zártkerti részén a Tagingatlan Iroda kínálatában.

Az 1561 m2-es körbe kerített telek a Duzlok dűlőn, a rácalmási lakóövezet alatt egy utcával helyezkedik el, rajta szintenként 25 m2-es alapterületű 2 szintes gazdasági épülettel, és kettő melléképülettel.

Az ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása zártkert (kert és gazdasági épület). A művelési ág alól nem lett kivonva, így csak kifüggesztéssel vásárolható meg.
A lankás telek tetejében elhelyezkedő ház beton alapra épült, az alsó szint falazata betonblokk a felső szint téglaépítésű. A tető héjazata pala.
Az épület előtti hatalmas terasz igény szerint beépíthető.

Az alsó szinten konyha nappalival, kamra és egy fürdőszoba WC-vel került kialakításra, a felső szintre külső lépcsőn juthatunk, itt fedett teraszról gyönyörű panoráma tárul elénk. Ezen a szinten szoba gardróbszoba és egy külön helyiségben a padlásfeljáró található. A helyiségek járólappal burkoltak.

A ház mellett beton alapra épült könnyűszerkezetes nyári konyha, és tároló található, alatta beton alappal fémszerkezetes, OSB lappal borított, palatetős aknás garázs kapott helyet.

A közvilágítás az utcában megtalálható, a villany bekötésre került, vízellátás jelenleg fúrt kútról biztosított mely házi vízművön jut az ingatlanba, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A szennyvíz derítő aknába ürül.
A ház fűtését egy a ház oldalában található kazánházban elhelyezett vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a hőleadás lapradiátorokkal történik, de a felső szinten egy klíma is beépítésre került.

Az ingatlan állandó lakhatásra is alkalmas valamint akár tovább is bővíthető.
A kert rendezett tujákkal, fenyőfákkal és termő gyümölcsfákkal beültetett.

A személyes megtekintésért és további információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Rácalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6422656


+36 30

Ingatlannet kód: NET6422656


Az általad megtekintett eladó rácalmási nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 561 m². A nyaraló ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 620 000 Ft, ami a rácalmási átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6422656. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rácalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.