star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 018 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 018 m² telek

  • Eladó ház Ráckeresztúr

  • 63m²


Ár:

32 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ráckeresztúr közkedvelt részén, rendezett környéken, aszfaltos utcában, 1018 négyzetméter nagyságú telken kínálunk megvételre egy 63 nm-es 2 szobás, tégla építésű, tehermentes családi házat.

Helyiségei:

- szoba 1
- szoba 2
- konyha
- spejz
- fürdőszoba
- közlekedő
- előtér

Az ingatlan masszív szerkezetű, de korának megfelelően felújítást igényel. A telken a lakóház mellett egy 45 nm nagyságú melléképület is található. Az lakóingatlan alatt száraz pince található. A fűtést és melegvízellátást gázkazán biztosítja, ami mellett vegyes tüzelésű kazán is kialakításra került, mely jelenleg használaton kívül van.

Az ingatlan összközműves, a telken fúrt kút is található.

Igény esetén irodánk teljes körű banki hitellehetőségekkel, pénzügyi konstrukciókkal, állami támogatásokkal díjmentesen áll érdeklődőink rendelkezésére.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon a hét bármely napján.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 336366


Elhelyezkedés

Ráckeresztúr, Hatalmas telek, jó környék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6354846


+36 20

Ingatlannet kód: NET6354846

Az általad megtekintett eladó ráckeresztúri (Hatalmas telek, jó környék) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 018 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 507 937 Ft, ami a ráckeresztúri átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Fodor Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354846. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.