star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ráckeve

  • 720 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Ráckeve

  • 720 m² telek

  • Eladó földterület Ráckeve


Ár:

3 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ráckevén Kis Duna közelében 720nm-es külterületi telek eladó!A telek MÁ-2 besorolásba tartozik. A tulajdonosok a belterületté nyilvánítást elindították, folyamatban van. Közművek közül a villany közvetlenül a telek előtt található, a többi közmű a szomszéd utcából vezethető be. Megközelíthetőségé könnyű, aszfaltos úton .Ráckeve Budapesttől mintegy 50 kilométerre délre fekszik, a Csepel-szigeten, Ráckevei-Duna-ág mentén; itt található a folyóág legdélebbi, gépjárművel is igénybe vehető hidja, az 1896-ban épült Árpád híd.Központja a Duna-ág jobb partján, tehát magán a Csepel-szigeten helyezkedik el, Újtelep városrész viszont a bal parton, vagyis a „pesti oldalon”, valamint tartozik hozzá néhány kisebb sziget is, amelyek ugyancsak lakó- vagy legalábbis üdülőterületeknek számítanak (Angyali-sziget, Kerekzátony-sziget, Somlyó-sziget). Ráckeve közigazgatási területe egyébként keresztülér a Csepel-szigeten, tehát érintkezik a Duna főágával is.A szomszédos települések: észak felől Szigetújfalu és Szigetszentmárton, kelet felől Kiskunlacháza, délkelet felől Dömsöd, dél felől Szigetbecse, délnyugat felől Lórév, illetve a Duna túlpartján fekvő Adony, nyugat felől Iváncsa, északnyugat felől pedig Ercsi.Ráckeve legfontosabb közúti megközelítési útvonala a Csepel-sziget fő gerincútjának számító 5101-es út, ezen érhető el Budapest és az M0-s autóút felől éppúgy, mint a Duna bal parti településeit a fővárostól délre összekapcsoló 51-es főút kiskunlacházi szakasza irányából. Szigetszentmártonnal az 51 107-es, Makáddal az 51 112-es, Lórévvel pedig az 51 113-as számú mellékút köti össze.Közösségi közlekedéssel a legegyszerűbben az egykori budapesti közvágóhídtól, a mai Közvágóhíd HÉV-állomástól induló H6-os HÉV-vel érhető el, melynek itt van a külső végállomása.Bővebb információért keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6450746


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6450746

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 720 m². A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 4 861 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6450746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.