star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ságvár

  • 57 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 5 787 m²

    telek

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó nyaraló Ságvár

  • 57 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 5 787 m² telek

  • Eladó nyaraló Ságvár

  • 57m²


Ár:

24 990 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01322-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SÁGVÁRI NYARALÓT
LIDO HOME SIÓFOK által kínált SÁGVÁRI NYARALÓ JELLEMZŐI:
A zárt kert nyaralóval, Siófoktól 10 km-re Ságvár külterületi részén várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. A telek sokféle adottsággal rendelkezik, erdővel, gyümölcsfákkal, tisztással, a tisztáson medencével, romantikus kis házikóval a pince folytatásaként, és mindehhez a madárcsicsergéses gyönyörű panoráma társul.
A hétvégi házba a boltíves fedett verandán keresztül jutunk a közlekedőbe ahonnan külön bejárattal nyílik egy szoba, fürdő és egy hangulatos kemencével felszerelt konyha, majd tovább tudunk menni a pincébe. A parasztház jellegű nyaraló a kemencével befűthető, a meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A telken fúrt kút van, mely tiszta vizet szolgáltat számunkra. A közelben lévő horgásztó még több kikapcsolódási lehetőséget nyújt Önnek és családjának, baráti társaságoknak.
Az ingatlan 3 helyrajzi számon van , de kizárólag egyben eladó!

Amennyiben a 01322-es számú a LIDO HOME által kínált SÁGVÁRI NYARALÓ , vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Pince
20m²
Közlekedő
2.1m²
Terasz
11.3m²
Szoba
13.26m²
Konyha
14.62m²
Fürdőszoba
3.3m²

Elhelyezkedés

Ságvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET4549587


+36 70

Ingatlannet kód: NET4549587


Az általad megtekintett eladó ságvári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 787 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 438 421 Ft, ami a ságvári átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Kasza Viktor referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4549587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ságvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.