star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

128 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 130m²


Ár:

128 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Balatonszéplaki részén egy igényesen felújított penthouse lakást!
Az 5996 sz ELADÓ LAKÁS jellemzői:
-3.-ik emeletei 4 szoba, nappali-konyha-étkező-2 fürdőszoba elosztású
-ezen a szinten 4 lakás található
-tartozik hozzá egy gyönyörű körpanorámás terasz 182 m2! Egy része fedett és üveges, klimatizált. Ezt a 4 lakás közösen használja!
-Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása kombi gázkazánnal történik.
-2018 év végén 6 db távolról is vezérelhető wifi-s inverteres hűtő-fűtő klíma került beszerelésre 2 millió forint értékben. Garancia 5 év. Garanciális karbantartás elvégezve.
-2019-ben új prémium kategóriás fürdőszoba készült a felső szinten (intelligens wc, 300 éves tölgyfa gerendából készült egyedi bútor, felső kategóriás öntött márvány zuhanytálca).
-2019-ben teljesen ki lett festve és minden Velux ablak gyári Velux külső hővédő rolót, belső fényzáró rolót és szúnyoghálót kapott.
- A társasházban lift, nagy méretű kültéri medence és egy kisebb beltéri medence, szauna, biliárd és csocsó is van, amik szabadon használhatóak.
Az alsó szinten három helység van: 1. Nagy méretű amerikai konyhás nappali. 2. Fürdőkádas (3 személyes!) külön WC-s, bidés fürdőszoba. 3. Gépészeti helyiség (kombi gázkazán, mosógép, tároló).

A konyha gyakorlatilag mindennel felszerelt: beépített kombi hűtő, gáz főzőlap, elektromos sütő, beépített mikró és beépített mosogatógép.
A felső szinten 4 szoba és egy zuhanyzós, intelligens WC-s felső kategóriás fürdőszoba található. Mindegyik hálószobából gyönyörű kilátás van a Balatonra.
-a házban műholdas digi tv és internet is van

-Autóval a ház előtt ingyen lehet parkolni!
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az igényesen felújított 4 szobás PENTHOUSE LAKÁS SIÓFOKON közvetlenül a vízparton, hívjon elérhetőségemen!
LIDO HOME-INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Helyiségek

Fürdőszoba
nincs megadva
Amerikai konyha
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Terasz
3m²
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5764637


+36 70

Ingatlannet kód: NET5764637


Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 128 millió Ft, négyzetméter ára 984 615 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Singlár Andrea referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5764637. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.