star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

126,75 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 66m²


Ár:

126 750 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

LUXUSLAKÁS A BALATON PARTON!
A lakások jól átgondolt mérete, az épület elhelyezkedése a páratlanul szép vízparton, a parkosított kert a kültéri medencével és a védett autóbeállási lehetőséggel az ott lakók komfortérzetét maximálisan szolgálja.
Az épület műszaki paraméterei, mint mindig, a beruházó megszokott igényességét és precizitását tükrözi.
A beépítésre kerülő építőanyagok a magasabb minőségi kategóriát képviselik, az épület külső megjelenése nívós, és kimondottan jellemzi a beruházó szépre érzékeny ízlésvilágát.
A lakások kellemes klímáját a mai kor elvárásai szerint, a legkorszerűbb, energiatakarékos berendezések biztosítják, így a fűtése/hűtése számítógéppel vezérelt hőszivattyús rendszerrel, lakásonként egyedi hőmennyiség-mérőkkel történik.
A lakások színvilága a burkolatokkal, a szaniterek, a beltéri ajtók a magasabb nívót képviselik, és egy adott értékhatáron belül a mintakollekcióból kiválaszthatók. A projektet összességében a  legmodernebb dizájn fémjelzi.
A társasház zárt, parkosított kertjében saját autóbeállók vásárolhatók.
További információ:
Pervein Magdolna / Tel.: +36 20 248 9824
E-mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5933035


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET5933035

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 126,75 millió Ft, négyzetméter ára 1 920 455 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Pervein Magdolna referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5933035. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.