star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 128 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 435 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 128 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 435 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 128m²


Ár:

230 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
5 (1 + 4)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kizárólag a Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatából megvásárolható:
LEGYEN ÖN IS EGY ELIT KLUB TAGJA! 
ÁLOMOTTHON LUXUSKIVITELBEN SIÓFOK ARANYPARTJÁN A BALATONTÓL 100 M-RE!
16 db luxus családi ház kerül megépítésre egy 6861 nm-es partközeli telken. A 8 db telekből álló együttesre telkenként két épület kerül megépítésre, saját, elszeparált kerttel és önálló bejárattal rendelkezik. A modern, egyedi építészeti megoldásokat felvonultató, eleganciát sugárzó házakat kulcsrakész állapotban kínáljuk, parkosított kerttel, öntözőberendezéssel, világítással...
Az épületek alsó szintjén egy légterű konyha és nappali, mellékhelyiség, garázs és fedett terasz található, míg az emeleten 4 szoba és 2 fürdő kap helyet, a Tulajdonosok kényelmét kültéri medence, szauna, jacuzzy szolgálja. Az épületekhez tartozó fedett terasz harmonikus egységként illeszkedik az épülethez, ahol egy belső tér minden komfortját élvezve tartózkodhatnak a szabadban. Állandó otthonnak éppúgy megfelel mint nyaralónak.
A kivitelező, aki számos kifogástalan ingatlant adott át, komoly referenciákkal rendelkezik, nemcsak a minőségi kivitelezésre fordít nagy gondot, de különös hangsúlyt fektet a beépített anyagok, minőségére is, amik kiválasztásában együtt működnek a leendő vásárlókkal. 
Részletekről, további információkról érdeklődjön az alábbi telefonszámon:
+36 (20) 218 4274


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6075614


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6075614

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 435 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 1 796 875 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Zsolt referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6075614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.