star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 36 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 36 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 36m²


Ár:

30 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hétmillióval olcsóbban!!! Befektetésnek különösen kiváló!!! Siófok belvárosában kínál megvételre egy nyaralónak használt (de papíron üzlethelyiségnek minősített), két szintes ingatlant a LIDO HOME iroda. A nyaranta "fullon kiadott" kis lakás földszintjén található a nappali, kis konyhával, étkezővel, a tetőtérben a háló rész egy zuhanyzós wc-vel és egy önálló wc-vel. A lakás befektetésnek, nyaralónak saját célra, vagy nyaraltatásra is kiváló lehet!
Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a siófok belvárosi kis nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!


Helyiségek

Szoba
5m²
Amerikai konyha
25m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6238372


+36 70

Ingatlannet kód: NET6238372


Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 858 333 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6238372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.