star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 160m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok csendes részén, a központhoz közel egy 160 m2-es, háromszintes ikerház fél családi házat a Foki-hegyen.

 

Az egységhez 394 m2-es saját telekrész tartozik, mely hangulatos, békés belső kertet biztosít. Az utcáról kedvező lejtésű rámpán juthatunk be a garázsba, mely jelenleg kiadó mini lakásként funkcionál. A pinceszinten még található egy tároló, és a gázkazán.
Belső lépcsőn érkezünk fel a földszintre, mely a közösségi tereket foglalja magába: kényelmes nappali, ahonnan a teraszt tudjuk közelíteni, étkező, konyha, közlekedő, zuhanyzó külön WC-vel, szoba és a konyhából egy zárt teraszra jutunk, ami télikertként is funkcionálhat. Az előszobából indul a lépcső a tetőtérbe, ahol 4 db háló, kádas fürdőszoba, külön wc, konyha biztosítja a család kényelmét. 

Innen tudunk a padlástérbe feljutni, ami beépíthető.

A lakáshoz saját mérőórák tartoznak, melyek alapján történik a fizetés. A földszinti rész ebben az évben felújításon esett át, új burkolatok kerültek beépítésre. 

 

A tetőtérben és a földszinten elhelyezett 1-1 klíma szolgáltatja a nyári melegben a kellemes közérzetet. 

Az ingatlan a belvároshoz közel helyezkedik el, 1,5 km-re vasútállomás, buszmegálló, hajóállomás, közintézményektől. 200 m-en belül elérhető orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló, boltok, M7 felhatjó.

Ideális családok számára a gyerekbarát környezet és saját kert miatt.

Jöjjön és nézze meg, nem fog csalódni!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

 
https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2021.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6364568


+36 20

Ingatlannet kód: NET6364568


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 875 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szincsák Eszter referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6364568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.