star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

108 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 44m²


Ár:

108 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
7.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:
Siófok Aranypartján épült luxus társasházban 7. emeleti teljes panorámával rendelkező 52 nm-es lakás eladó, ahol minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.
A 7. emeleti lakás 7,79 m2 terasza kellemes pihenőhely, ahol egész évben élvezhetjük a gyönyörű Balatoni panorámát.
A vételárban a teljes berendezés is benne van.Elrendezése: előtér, fürdő, konyha, nappali+étkező, szoba, erkély,
Az épületben egész évben üzemelő wellness részleg működik ezért nemcsak nyáron, hanem egész évben élvezheti lakásának luxusát.
A napozókertben, kültéri zuhanyzó, gyermek játszótér található, a társasház közvetlen strandkapcsolattal rendelkezik, a ház földszintjén elhelyezett 400 nm-es wellness részleg üveg portálján keresztül minden évszakban gyönyörködhetnek a balatoni panorámában, miközben élvezhetik a 15 x 8 méteres úszómedencét, a két pezsgőfürdőt, gyermekmedencét, szaunát, aroma- és infraszaunát, gőzfürdőt, konditermet. A biztonságot továbbá portaszolgálat is biztosítja. Ezzel a lakással akár egy egész éves bevételi forrást is vásárolhat, hiszen remekül kiadható egész évben.
A lakáshoz az épület zárt udvarán autóbeálló vásárolható: 7 M ft
Az ingatlan megvásárlása esetén, irodánk vállalja a többféle konstrukcióban történő nyári, egész éves hasznosítását, vissza bérlését, kiadását, hogy ez a befektetés minél előbb megtérüljön a leendő Vásárlóinknak. Mindezt megbízható irodai  és szakmai háttérrel, valamint a kiadásban jártas kollégákkal  és hozzáértéssel  tesszük.
Bővebb információért és a megtekintésért keressen bizalommal:
+36 (20) 535 6044


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6400301


Huszár Frigyes Attila

Huszár Frigyes Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6400301

Huszár Frigyes Attila

Huszár Frigyes Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 108 millió Ft, négyzetméter ára 2 454 545 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Huszár Frigyes Attila referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6400301. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.