Eladó földterület Soltvadkert

  • 12 600 m²

    alapterület

Ár:

85 millió Ft

Eladó földterület Soltvadkert 1. kép Eladó földterület Soltvadkert 2. kép Eladó földterület Soltvadkert 3. kép Eladó földterület Soltvadkert 4. kép Eladó földterület Soltvadkert 5. kép Eladó földterület Soltvadkert 6. kép

Eladó földterület Soltvadkert

  • 12 600 m² alapterület

  • Eladó földterület Soltvadkert

  • 12 600m²


Ár:

85 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye, Soltvadkert Vadkerti-tó üdülőövezetében, közel 8 hektáros erdő közepén, vízpart mellett elhelyezkedő 12.600nm-es építési telek eladó, melyen található egy 641 m talp mélységű termálvíz kút (vízhőfok: 41°C, maximális percenkénti vízhozama 1500liter), illetve egy 130 m talp mélységű ivóvíz kút is. A terület tereprendezése, a kutak fúrása, valamint a szennyvíz csatorna kiépítése megtörtént, a villany, gáz, hálózati víz megoldható. A terület idegenforgalmi (gyógyszálló, fürdő, puffertó) célú hasznosításra kiváló lehetőség, de egyéb beruházás megvalósítására is alkalmas. A termál kút vízvizsgálata eredménye: igen nagy ásványi anyag tartalmú, natriumkloridos jellegű, bromidos, jodidos hévíz. A termálvíz egészségügyi hatásai és eredményei rendkívülinek minősíthetőek, elsősorban (mint orvosi szempontból visszaigazolásra is került) a bőrbetegségek gyógyítására és a plasztikai műtéteket követő bőrregenerálódás elősegítésére kiváló. A közelben található strand, kemping és ifjúsági tábor. A Vadkerti-tó egész évben számos rendezvény, fesztivál helyszínéül szolgál, a környéken számos beruházás várható. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában! Amennyiben felkeltetem érdeklődését kérem keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Soltvadkert, Vadkerti tó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5333461


Soltvadkert Hősök tere 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Soltvadkert Hősök tere 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5333461

Soltvadkert Hősök tere 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Soltvadkert Hősök tere 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 12 600 m². A telek ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 6 746 Ft. Az ingatlant Tóth Kitti referens a Soltvadkert Hősök tere 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5333461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Soltvadkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.