star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Sopron

  • 180 m²

    alapterület

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó iroda Sopron

  • 180 m² alapterület

  • Eladó iroda Sopron

  • 180m²


Ár:

74 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Sopronban, hosszú évek óta bejáratott könyvelői irodaként működő ingatlan eladó. 4 db külön irodából, konyhából, mellékhelyiségekből és raktárból áll. A nagy előnye, hogy a parkírozás megoldott az irodaház előtt.
- Fűtés: Jelenleg gázfűtés, és légkondik.
- Méret: 180 nm
- Műanyag nyílászárók.
- Jó infrastuktúra.
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6415379


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6415379

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 111 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pankotai Mónika referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6415379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.