star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sormás

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Sormás

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Sormás

  • 140m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Sormáson családi ház eladó!
Nagykanizsához közel Sormáson eladó egy kétszintes, tetőtér beépítéses, összesen 140 m2-es, nappali és 3+2 félszobás családi ház, melléképületekkel, garázzsal, hozzá tartozó 900 m2-es telekkel.
Az ingatlan 1989-ben épült, a kornak megfelelő technológiával, beton alapra, tégla falazattal, pala fedéssel.
Az ingatlan felújítása, korszerűsítése a leendő tulajdonos elképzelései alapján a ház adottságait figyelembe véve sok lehetőséget rejt magában.
Az ingatlan központi fűtéses, fa tüzeléses és gáz kazánnal is működtethető radiátoros fűtés melegíti az ingatlant.
A melegvíz ellátást gázbojler biztosítja.
Helyiségei:
Alsó szint: (67 m2), garázs, műhely, tároló, kazánház.
Földszint: (90 m2), nappali, 2 szoba, konyha+étkező, fürdőszoba, wc, kamra.
Tetőtér:( 50 m2), 1+2 félszoba, fürdőszoba, wc, előtér, 2 db loggia.
Sormás település jó infrastruktúrával rendelkezik, van önálló önkormányzata, bolt, több aktívan működő közösségi csoportja.
Nagykanizsától mindössze 7 km-re, a Horvát határtól 15 km-re helyezkedik el, az M7-es autópályára való rácsatlakozási lehetőséggel.
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását.
A CSASZI Ingatlan és Hiteliroda az adózás, illeték, terén szakszerű, teljes körű tanácsadással, energetikai szakemberrel áll ügyfelei rendelkezésére.
Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni korrekt díjszabással.
Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Sormás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404903


+36 30

Ingatlannet kód: NET6404903

Az általad megtekintett eladó sormási családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 267 857 Ft, ami a sormási átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sormás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.