Eladó ház Székesfehérvár

  • 96 m²

    alapterület

Ár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár 1. kép

Eladó ház Székesfehérvár

  • 96 m² alapterület

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 96m²


Ár:

26 500 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Alapterülete: 96 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 26.500.000 Ft
Minimál ára: 26.500.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Belterületen lévő kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlan. Az ingatlanon található egy 96 m2(+ 6 m2 terasz) alapterületű lakóház, melynek alapozása beton, szigetelése teljes értékű, falazata tégla, tetőszerkezete fa szerkezet palafedéssel, vb. födém, műanyagkeretes hőszigetelt ablakok. Kora kb. 19-34 év, állapota közepes. Helyiségei: szuterén szinten: kazánház-helyiség(gázkazános) Magas földszint: 1 terasz és tároló, 1 spaiz, 1 előtér, 1 konyha és étkező, 1 előtér, 1 WC és kézmosó, 1 szélfogó, 1 szoba, 1 félszoba, 1 nagy nappali. Fűtése: gázüzemű kazános egyedi központi fűtés, régi vaslemezes radiátoros. Közművesítettsége: víz, villany, gáz, csatorna. Melléképület: udvari tároló 31 m2, szuterénszinten 58 m2 egyéb helyiségek, a lakóházzal egy tetőzet alatti beton és homok aljzatú helyiségek. Vakolatlan betonblokkos falak és vb. födém. Elosztása: 1 garázshelyiség, 1 tároló, 1 lépcsőház, 1 kis tároló, 2 közepes méretű tároló. Állapota átlagos.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 92

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5318511


A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 276 042 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Arveresnet.hu referens a Horváth József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5318511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.