Eladó ház Székesfehérvár

 • 280 m²

  alapterület
 • 5

  szoba
 • 12 195 m²

  telek

Ár:

130 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár 1. kép Eladó ház Székesfehérvár 2. kép Eladó ház Székesfehérvár 3. kép Eladó ház Székesfehérvár 4. kép Eladó ház Székesfehérvár 5. kép Eladó ház Székesfehérvár 6. kép Eladó ház Székesfehérvár 7. kép Eladó ház Székesfehérvár 8. kép Eladó ház Székesfehérvár 9. kép Eladó ház Székesfehérvár 10. kép Eladó ház Székesfehérvár 11. kép Eladó ház Székesfehérvár 12. kép Eladó ház Székesfehérvár 13. kép Eladó ház Székesfehérvár 14. kép Eladó ház Székesfehérvár 15. kép Eladó ház Székesfehérvár 16. kép Eladó ház Székesfehérvár 17. kép Eladó ház Székesfehérvár 18. kép Eladó ház Székesfehérvár 19. kép Eladó ház Székesfehérvár 20. kép Eladó ház Székesfehérvár 21. kép Eladó ház Székesfehérvár 22. kép Eladó ház Székesfehérvár 23. kép Eladó ház Székesfehérvár 24. kép Eladó ház Székesfehérvár 25. kép Eladó ház Székesfehérvár 26. kép Eladó ház Székesfehérvár 27. kép Eladó ház Székesfehérvár 28. kép Eladó ház Székesfehérvár 29. kép Eladó ház Székesfehérvár 30. kép Eladó ház Székesfehérvár 31. kép Eladó ház Székesfehérvár 32. kép Eladó ház Székesfehérvár 33. kép Eladó ház Székesfehérvár 34. kép Eladó ház Székesfehérvár 35. kép Eladó ház Székesfehérvár 36. kép Eladó ház Székesfehérvár 37. kép Eladó ház Székesfehérvár 38. kép Eladó ház Székesfehérvár 39. kép Eladó ház Székesfehérvár 40. kép

Eladó ház Székesfehérvár

 • 280 m² alapterület
 • 5 szoba
 • 12 195 m² telek

 • Eladó ház Székesfehérvár

 • 280m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Remek megközelítésű (Székesfehérvár és Csór között elhelyezkedő, 8-as főúttól 1 km-re), 1.2 hektáros, gyönyörű telekre, nappali négyszobás, DK-i tájolású, családi ház, több nagy terasszal, nagy erkéllyel, kőből épített nyári konyha kemencével, téli kerttel, madárházzal, borospince vendégházzal, garázzsal és kerti tóval eladó.

Székesfehérvártól 5 percre, Budapesttől 45 percre, Balatontól 20 percre és Veszprémtől 25 percre található ez a nyugalom szigete. A Csór, szőlőhegyi buszmegállótól pedig 1 km távolságra.

És, akiknek fontos a természetközeliség. Hiszen nem csak egy luxus otthont nyújt ez az ingatlan, hanem egy mindig-adó, lélegzetelállító kertet is, mely 25 év munkája után, hobbifarmmá nőtte ki magát. A több ,mint egy hektáros területen szinte minden gyümölcsfajta megtalálható. Elkerített zöldségeskert, fűszernövénykert, virágoskert, nagy füves területek, de még egy 7000 m2-es szőlős terület is tartozik hozzá. A fehér és vörös szőlőnek és a présháznak (egy hangulatos boltíves borospince, melynek egyik különlegessége, hogy osztrák-magyar monarchia kori téglákkal rakták ki a belsejét) köszönhetően, elegendő bort és pálinkát tud magának (és a szomszédoknak is) eltenni egy egész évre. Ha valaki egy önálló gazdaságot szeretne, állattartással együtt is akár, itt kialakítani illetve folytatni, minden körülmény adott hozzá.

A terület szinte mindenhol fallal van körbe kerítve, mely oly módon van megvalósítva, hogy ne jusson se ki, se be semmi és senki, ami nem kívánatos.

Földszint:

A földszinten kialakításra került egy hatalmas nappali, egy nagy konyha, ebédlő, dolgozószoba és fürdőszoba, valamint a "lépcsőház". Ezek mind egy nagy terület részei, falak és ajtók nélkül, hogy a földszinten töltött idő a valódi, minőségi együtt töltött időről szóljon. 35 métert lehet ezáltal látni szabadszemmel. Emelet:

Ahogy a földszint a közösségi tereké, az emeleten épp ellenkezőleg lett megvalósítva. Négy hálószoba található itt, két fürdőszobával és egy háztartási helyiséggel. A dél-keleti oldalon mindkét hálószobából a méretes erkélyre léphetünk ki. Ha megpillantja onnan a panorámát, az a gondolat fogalmazódik meg a fejében, hogy "ezt mindenkinek látni kéne". 1995-ben épült a ház, de 2006-ban végezték a teljes bővítést és felújításokat. 280 m2 hasznos lakóterű, de 410 m2 bruttó területű. A földszinten padlófűtés, az emeleten, pedig radiátorok találhatóak. Két cirkó gázkazánnal üzemeltethető a meleg víz és a fűtés a házban (ezt egy 5 m3-es föld alatti gáztartállyal oldották meg). A szennyvíz elvezetésért egy 6 lépcsős ökoszisztéma felelős. A ház beton sávalapra épült, egy 38-as tégla falazattal és egy önálló kőfallal, mely kívülről ékesíti a házat, a két fal között 10 cm szigetelés található. Az egész házra jellemző a természetközeli hangulat, sok kővel (Magyarország legszilárdabb mészkőjével), sok fával (tömör bükk, tíkfa, fenyő) és gyönyörű burkolatokkal. Több, mint 150 tonna kő van megmunkálva a birtokon, melyet egy öt tagú kőműves csapat két és fél éven keresztül épített. 5 cm vastag a kőpadlózat a földszinten, 5 cm vastag a fapadlózat az emeleten, rozsdamentes acélból van az összes esővízcsatorna, rézcsőből van építve az összes radiátor kötés az emeleten, a falak vastagsága pedig, átlagban 70 cm. Rengeteg ablak felület van a házban, ezáltal a hatalmas terek világosak is.

Ha szeretné megtapasztalni milyen az, amikor először lép be egy helyre és máris a szerelmese, Hívjon!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Terasz
9.54m²
Terasz
21.26m²
Fürdőszoba
6.26m²
Szoba
21m²
Kamra
5m²
étkező
12.14m²
Előszoba
6.85m²
Közlekedő
5.36m²
Konyha
13.92m²
Nappali
44.19m²
Közlekedő
7.76m²
Szoba
9.32m²
Szoba
11.27m²
Fürdőszoba
5.88m²
Szoba
21.2m²
Szoba
20.88m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5674320


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 12 195 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Leitner Tamás referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5674320. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.