star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 49m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Népszerű helyen található ez a harmadik emeleti, kétszobás lakás a Salétrom utcában. Nem véletlen, hiszen szinte minden fontos intézmény megtalálható a közelében. Bevásárlóközpont, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, gyógyszertás, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár száz méteren belül. A belváros is csak pár perc gyalog. Csendes, mert az ablakai nem utcára néznek, hanem belső terekre.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. Ezért és hőmennyiségmérőknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. Középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊.

A lakás felújításra, a nyílászárók pedig még cserére szorulnak. Még szinte minden az eredeti, de működőképes.

Az előszobában levő beépített szekrény sok mindent elnyel, de ha mégis lesz valami, ami költözéskor nem fér be a lakásba, akkor a földszinten levő közös pincerész a rendelkezésre áll.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Aki pedig vonatozni szeret, annak 10 perc séta, vagy 3 buszmegálló távolságra ott a vasútállomás. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. Az itt lakó autósoknak pedig kedvezményes díjért parkoló áll a rendelkezésére.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, közös tároló, külső hőszigetelés, panelprogram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Belváros és környéke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439477


+36 70

Ingatlannet kód: NET6439477


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Belváros és környéke) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 581 633 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6439477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.