star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

 • 110 m²

  alapterület
 • 5

  szoba
 • 530 m²

  telek

Ár:

113,5 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

 • 110 m² alapterület
 • 5 szoba
 • 530 m² telek

 • Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy

 • 110m²


Ár:

113 500 000 Ft

MKB Bank
Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Öreghegyen, csendes forgalommentes utcában, négylakásos társasház utolsó két lakása, saját telekrésszel, 2023 év végi átadással, eladók!

A kétszintes ingatlanok egymástól külön, összesen 1950 nm-es telken kerülnek felépítésre, a várható átadás 2023év 4. negyedévében.

Jelenleg már csak az első két ház eladó, az alaprajzon feltüntet, 1-es és 2-es ingatlan, melyek 526 nm és 531 nm-es saját telekrésszel rendelkeznek.

A házak alapterülete 110 nm, a garázs 21 nm, a teljes fűtött lakótér 150 nm

Az ingatlanok elosztása kiváló az alsó szinten, tágas nappali konyha – étkező, háztartási helyiség, hálószoba és fürdőszoba, a felső szintem három különnyíló szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kerül kivitelezésre.

Egyedi gyártású 5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű ablakok, és erkélyajtók kerülnek beépítésre, külső és belső párkányokkal.

Az ingatlan fűtéséről, és hűtéséről, valamint meleg víz ellátásáról Panasonic Aquarea hőszivattyú fog gondoskodni.

A meleg és hideg burkolatú helyiségek, nappali + szobák, konyha étkező, közlekedők, és a fürdőszobákban padlófűtés kerül kialakításra. A megadott értékhatárokig egyedileg választhatók a burkolatok, és a szaniterek.

A még megvásárolható 1-es és 2-es számú ingatlanok Irányára: 113.500.000 Ft

Kérésére e-mailben, a teljes látványtervet, alaprajzokat, műszaki dokumentumokat köldök!

Érdeklődi a 0670-622-34-42 számon.

Részletes műszaki leírás a következő:

Alapozás: Talajmechanikai és statikai számítások alapján sima sávalap kerül elhelyezésre. Két sor zsalukő, vasalással illetve kibetonozásával. Majd a lemezbeton alatti földréteg tömörítéssel és kavicságyazat réteg beépítéssel.

Falazat: A teherhordó falazatok Leier vagy Porotherm 30 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előre gyártott kerámia áthidalókkal.

Az épület valamennyi falazata, homlokzati, illetve válaszfalai megfelelnek a rájuk előírt tűzgátlási, hőszigetelési értékeknek és előírásoknak.

Válaszfalak: 10cm széles LEIER 10 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előregyártott kerámia áthidalókkal.

Koszorúk, áthidalók: Gyári XPS hőszigetelt koszorú, monolit vasbetonkoszorú,12mm-es vasalattal,30 cm-enként 8mm-es zárt kengyellel. A statikai leírásban előírt betonminőségben.

Födém: A földszint feletti födém vasbeton ’E” gerendás EB 60/19 béléstestekkel. Az egyszintes részek, illetve a felső szint felett fa födém kerül kialakításra alsó gipszkarton lap burkolással, fém profilszerkezetre rögzítve. A fagerendák között 15cm-es szálas hőszigetelés, valamint a fogó párak tetejére még 15cm hőszigetelés lesz elhelyezve. Összesen 30 cm.

Tetőfedés: Kontyolt nyeregtetős, fogópáros fa fedélszerkezet készül. Antracit színű AZZURO betoncserépfedéssel, Páraáteresztő tetőfóliával. Antracit színezett alumínium bádogcsatornával, színazonos (antracit) lambériával ellátva a ragalján.

Nyílászárok: Egyedi gyártású, kívül antracit fóliával ellátott,5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű K=0.8W/m² ajtók, ablakok és erkélyajtók kerülnek beépítésre. Minden egyes ablakszerkezet dupla lefutóval és rejtett redőnytokkal lesz szerelve, mely lehetővé teszi az utólagos redőny, illetve szúnyogháló beszerelését. /a redőny és a szúnyogháló nem a lakás tartozéka/ Az ablakok külső illetve belső ablakpárkányokkal kerülnek átadásra. A bejárati ajtó szintén antracit színű, és a vevő által kiválasztott belső ajtópanellel szerelt kivitelben kerülnek beépítésre.

Garázs ajtó: A garázsokra fokozottan hőszigetelt, szekcionált, elektromos motorral ellátott antracit színű ajtók lesznek szerelve, melyhez 2db rádiós távirányító tartozik.

Homlokzat: 15 cm Nikecel hőszigetelési rendszer kerül felhelyezésre Dryvit/Terranova 1.5mm-es dörzsölt műgyanta alapú vízzáró vakolattal. A ház teljes lábazati része vízzáró, műgyanta alapú lábazati vakolattal lesz ellátva.

Vízszigetelések: A padlón talajnedvesség elleni vízszigetelés készül modifikált bitumenes lemezből.

Szaniterek: A háztartási helységben 1db Zuhany /kabin 80000ft+kludi zuhanycsaptelep 25000ft/ 1db WC /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ 1 db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve egy mosógép kiállás kerül elhelyezésre. A fürdőszobában 1db Kád / kád 70000ft+kádtöltő kludi csaptelep 25000ft/ 1db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve 1 db WC /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ kerül elhelyezésre. Természetesen minden szaniter választható, de a fent említett összegek feletti rész a vevőt terhelik.

Villamos hálózat: 32 A-s megtáplálása lesz a lakásnak, amely érintésvédelmi relével lesz ellátva. Villamos szerelvények 100000ft-ig választhatók, de alapesetben Schneider Sedna szerelvények lesznek felszerelve. Az ár a lámpatesteket nem tartalmazza. Helységenkénti szerelés: Szobák 4db dug alj,1db koax/tv/ Nappali 5db dug alj,1db koax/tv/ Konyha 10db dug alj a megbeszélés szerinti helyre Fürdő Megbeszélés szerint. Terasz 1 db kültéri dugalj, 1 db lámpa kiállás. Garázs 1 db dugalj,1db dugalj a garázsmotornak. Helységenként 1 db mennyezeti lámpa kiállás, a nappaliban 2 db (nappali, étkező) Ezen felül a kivitelező vállalja a riasztó rendszer alapkábelezését, a kaputelefon teljes villamos alapszerelését, illetve egy kerti elosztódobozt a megbeszélt helyre. Kültéri lámpa kiállások: Bejárati ajtónál 1db bentről kapcsolós, illetve garázsnál 1 db mozgásérzékelős kialakítás. A ház megfelelő helyiségeiben a villanytűzhely, mosogatógép, mosógép bekötésének előkészítését a kivitelező vállalja. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Fűtés rendszer: A meleg burkolatú helyiségek /nappali+szobák/illetve a hideg burkolatos helyiségekben /konyha+étkező+közlekedők+fürdő+házt, hely/ padlófűtés kerül kialakításra. Az épület Panasonic Aquarea hőszivattyúval lesz szerelve, amely a fűtést, illetve a meleg vízellátást biztosítja. Külön H tarifás villanyórával működtetve. Az üzembe helyezést a kivitelező vállalja. Az ár tartalmazza a HMV tartályt, illetve a digitális fűtés szabályozót. A beépített hőszivattyú hűtésre egyaránt használható, kérés/igény alapján több -féle megoldással kiépíthető. A fürdőszobában 1 db elektromos törölköző szárító radiátor kerül kialakításra. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Burkolatok:A burkolatokat a kivitelező a teljes épületre értve a következőképpen állapítja meg. Hideg burkolatok: A külső teraszok csúszásmentes fagyálló gránit burkolatot kapnak, választható színben, méretben,6000ft/m2 áron! A belső hidegburkolatok aljzattol a mennyezetig /fürdő,házt.helység/ közlekedő,konyha szintén 7000ft/m2-ig választhatók,a megrendelő,vevő igénye szerint .

A konyhabútor közötti 60-cm-es szélességben,a megbeszélt helyre. A garázs burkolata mázas greslap mely értéke 4000ft/m2. A fent megadott árak csak a burkolatra vonatkoznak, minden segédanyag/ragasztó, fuga sziló/ a kivitelező költsége. Meleg burkolatok: A nappali, illetve a szobák laminált parketta burkolattal készülnek 5000ft/m2-ig /szegéllyel/ választhatóak, szintén a megrendelők igénye szerinti színben. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli.

Festés: A belső vakolt falak 3 rétegű glettelés után 2 rétegben kerülnek festésre. A megrendelő által kiválasztott színek szerint, melynek értéke 60000ft.

Beltéri ajtók: A beltéri ajtókat kilincsel szerelve a kivitelező 60000ft-ig vállalja a megrendelő igényei szerint, színben és típusban egyaránt választhatók.

Minden közmű/víz, villany, szennyvízcsatorna/a telekre való bevezetésének a költsége, a kivitelezőt terhelik. A ház a közmű hálozatra (víz, csatorna, villany) rákötésre kerül. A kivitelező mindezeken kívül vállalja az építkezés végeztével a teljes körű szemét eltávolítását, a teljes tereprendezést /parkosítás nélkül/,10 cm termőföld elterítését. 1 db kerti csap kiállást az épület oldalán, megbeszélt helyre.

A tervdokumentáció alapján megjelölt részek /kocsibeálló/ térkővel való burkolását, a színezett drótkerítés megépítését a telek körül. az utcafronti kerítés megépítését a lakóházzal azonos színekben, illetve a kapu felhelyezését elektromos kapumozgató motorral. Kaputelefon alapkábelezését. A kivitelező vállalja a TV/internet hálózat kiépítését a házban, illetve az utcafronti kerítésig RG11 főldkábellel. A csapadékvíz elvezetése illetve/vagy elszikkasztása nem a kivitelezés része, minden esetben a vevőt terhelik. Amennyiben külön igény merül fel, azt a felek egymással egyeztetik.

Az épület nem tartalmazza a konyhabútort, illetve a rajzon feltüntetett egyéb bútorokat!

A megadott árak az áfát tartalmazzák! A későbbiek során felmerülő kérdésekben irányadó a tervdokumentációk, valamint a megrendelő és a kivitelező megbeszélés szerinti megegyezése.

https://albaingatlan.hu/index.php?pg=adatlap&id=313&oldal=1


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465452


Promóció

Személyi kölcsön kalkulátor

min max
min max
Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, öreghegyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 530 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 113,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 031 818 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Gombaszögi Roland referens a Horányi Balázs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465452. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.

Süti szabályzat bezárása
Az ingatlannet.hu sütiket használ a jobb működésért.
A Bank360 az Ingatlannet Honlapon sütiket használ, amelyek elengedhetetlenek az általa üzemeltetett Honlapok megfelelő működéséhez. A honlapokat látogatók igénye alapján a Bank360 további sütiket is felhasználhat, amik segítik a honlapok használatát, megkönnyítik a bejelentkezési adatok kitöltését, statisztikákat gyűjtenek a honlapok optimalizálásához és elősegítik a látogatók érdeklődésének megfelelő tartalmak meghatározását.