star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadbattyán

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Szabadbattyán

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Szabadbattyán

  • 142m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Szabadbattyánban nyugodt környéken eladó összközműves, téglaépítésú, hőszigetelt klimatizált,nappali,+konyha + étkezős,3 hálószobás, két fürdőszobás,3 WC, spajz, előszoba, háztartási helyiségből álló 142 m2-es kivül belűl felújított szigetelt családi ház. Az ingatlan 6 éve került teljeskörűen felújításra. A nyilászárók ,műanyagból készült 3 légkamrásak,rajtuk redőny és szúnyoghálóval felszereltek. A szobákban laminált parketta, míg a többi helyiségben jó minőségű taposó burkolatok kerültek beépítésre. 2022.01.hóban Napelemek is felszerelésre kerültek 11 kwh, melyet 10 éves szaldós szerződéssel,éves leolvasással, kötött meg a tulajdonos. Igy a mai energiaárak mellett az ingatlan hűtése és fűtése napenergiával is megoldott. Egyébként a fűtésről radiátoros hőleadással egy Vaillant cirkó gázkazán is hivatott gondoskodni.Jelenleg a lakásban 4 db hűtő- fütő klíma gondoskodik az itt lakók kényelméről.
Az udvaron található egy különálló épület, melyben jelenleg iroda található,konyharésszel ,felújított fürdőszobával,mely ha szükséges önálló 1 szobás lakrészként is tud funkcionálni.Itt 3,5 KWh-os klima gondoskodik a villanypanelekkel a fütésről és a Hűtésról./Valamint egy két autó befogadásásra szolgáló garázs .
Az emeleti hálószobákban a beépített gardróbszekrények a vételár részét képezik.
Lehetőség szerint a kétszemélyes infraszauna megegyezés alapját képezheti.
Az udvar szépen parkosított,gondozott. Az ingatlanba bevezetésre került a 380 V.

Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan 10 - 15perc alatt elérhető. Az M7 -es autópálya közelsége miatt,Székesfehérvár 8 perc autóval, a Balatonhoz lévő távolság 25perc, illetve Budapest 50 perc alatt elérhetőek.
Ingyenes hitelügyintézéssel és pénzügyi tanácsadással és kedvező ügyvédi szolgáltatással, energetikai tanúsítás készítésével, állunk ügyfeleink rendelkezésére, nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra. Bármilyen kérdése felmerül, hívjon bizalommal a +36305251127-es telefonszámon.




Elhelyezkedés

Szabadbattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6096565


Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6096565

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó szabadbattyáni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1989. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 633 099 Ft, ami a szabadbattyáni átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó referens az Ingatlan Caroli irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6096565. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadbattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.