star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadbattyán

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 866 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Szabadbattyán

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 866 m² telek

  • Eladó ház Szabadbattyán

  • 144m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csend és nyugalom, közel a megyeszékhelyhez! ÚJ NAPELLEMES RENDSZER !

Szeretne a nyüzsgő megyeszékhely közelében élni, miközben igényli a csendet, nyugalmat? Most megteheti!

Székesfehérvár közvetlen közelében, mégis csendes helyen elhelyezkedő, 2019-ben épült modern, letisztult formavilágú, 5 szobás családi házat kínálok megvételre!

Ritkán elérhető vétel a most piacra kerülő, 5 szobás családi ház, mindez 1 szinten! Szakítva a mostani szokásokkal ez a családi ház nem 3, hanem 5 szobával rendelkezik. A ház elrendezése nagyon jól megtervezett, átgondolt. A ház tágas tereinek köszönhetően kitűnő kényelmet nyújt a család minden tagjának.

A 3 gyermekes családok részére is ideális családi házban mindenkinek lehet saját hálószobája, ahová visszavonulhat, ahol elmélyülhet, például az olvasásban.

Amennyiben nincs szükség 4 hálószobára, az egyik szoba akár dolgozószobaként vagy vendégszobaként funkcionálhat.

Tágas és napfényes terek

Az azonos légtérben található konyha, étkező, nappali a közös együttléteknek ad teret. A tágas tér és a nappalit körülölelő természetes fény, szemet gyönyörködtető. Ideális hely a családi, baráti együttlétekre. A téli időszakban a napfényt beengedő, magasminőségű, exkluzív ablakoknak köszönhetően a fűtésköltség meglepően alacsony.

Az álomszép gépesített konyha kényelmét tovább fokozza a kamra, mely hatalmas segítség a mindennapokban.

A hálószobákban lapradiátorok, a fürdőszobában törölközőszárító radiátor, míg a ház többi helyiségében padlófűtés biztosítja a téli hónapokban a meleget.

Mosókonyhában kapott helyet melegvízért és fűtésért felelős kondenzációs gázkazán és a mosókonyha.

A fürdőszobában található egy sarokkád és a modern megjelenésű mosdópult, mely egzotikus megjelenése mellett hasznosnak bizonyul a tisztálkodáshoz szükséges eszközök elhelyezésében is. A wc külön nyíló helyiségben kapott helyet, a fürdőszoba mellett.

Ideális méretek

A napfényes nappaliból kilépve, a házhoz szorosan kapcsolódó teraszra érünk, ahol a nagy nyári melegek idején, egy medence is felállítható. A hatalmas méretű terasz ideális helyszíne lehet a madárcsicsergéssel kisért reggelinek vagy a csendben, nyugalomban eltölteni kívánt, közös vacsoráknak.

A mai kor igényeinek megfelelve a napelemrendszer, az okos megoldások egy része, az elektromos árnyékolás és a riasztó előkészítése megtörtént.

A 866 négyzetméteres telek megfelelő életteret biztosít tulajdonosának, miközben könnyen rendben tartható. Gyönyörű díszkert vagy igény szerint gyümölcsös alakítható ezen a területen. Akár épített medencében is gondolkodhat az új tulajdonos hiszen a beépítési korlátba könnyen beleférhet.

Remek elhelyezkedés

Az M7-es autópálya könnyen megközelíthető, így nem okoz gondot a Balaton, Székesfehérvár vagy Budapest gyors elérése.

Szabadbattyán, a közkedvelt biztonságos település, Székesfehérvártól kiépített kerékpárúton is megközelíthető. Jó választás azok számára, akik zöldövezetben, fákkal körülvett területen szeretnék a munkavégzés utáni szabadidejüket eltölteni.

Kinek ajánlom?

A természet közelségére szinte mindenkinek szüksége van ebben a rohanó világban. Találja meg Ön a nyugalmat ebben a magasminőségű anyagokból épült nagycsaládos házban!

Akiknek meleg szívvel ajánlom, sportos, természetet és nyugalmat kedvelő család részére. Számukra a legalkalmasabb, de azoknak is jó választás, akik barátaikat, rokonaikat szeretnék rendszeresen elszállásolni és együtt eltölteni a szabad óráikat.

Alkalmas a ház azoknak is akik home office-ban végzik a munkájukat, mert a napközben itt tapasztalható nyugalom, elősegíti a kreatív munkavégzést. Továbbá ajánlom azon vevőknek is, akik összeköltöznek, akik szeretnék egymást maguk mellett tudni.

Szabadbattyán központjától 850 méterre található nyugalom szigetéből pár perces sétával elérhetőek a fontos közintézmények, a közeli játszótér és a mindennapi bevásárláshoz szükséges üzlet vagy termelői piac. Akár a Balatonra menne le, akár otthon pihenne, akár a közelben dolgozna, ez a családi ház, a legjobb választás!

Jöjjön és szeressen bele ebbe modern csodás házba!

A ház helyiségei:

Nappali, konyha, étkező

4 hálószoba

Fürdőszoba + wc

Külön nyíló wc

Mosókonyha

Előszoba

Gardrób

Terasz

Technikai paraméterek:

alapozás: vasbeton bordás lemezlap

a főfalak klíma őrző okostéglából készültek POROTERHM k30 falazóblokk, 10 cm-es válaszfalak

a koszorú vasbetonból készült 12 hossz és 8 -as kengyelekkel gondosan tömörítve

fa gerendás födém

tetőszerkezet: nyeregtető fogópáros kivitelben, 10x15 szarufa, 15x15 szelemen, 5x5 fogópár keresztmetszetekkel

tetőfedés: antracit színű cseréppel készélt

tetőfólia: delta típusú üvegszál erősítésű

víz szigetelés: delta típusú lemezszigeteléssel készült

nyílászárók: a legmagasabb minőséget képviselő alumínium keretezésű, hőszigetelő üvegezésű Schüco üvegfalrendszer, emelő-toló nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelt, biztonsági ablakok

hőszigetelés: homlokzati szigetelés 10 cm vastag grafitos szigetelés, födém szigetelés 20 kőzetgyapottal ellátva

bádogozás: 0.8 mm vastag alumínium lemez

Áramellátás: 3x16 A, 220 V és 380 V kiépítésre került

Hívjon ne maradjon le róla!


Elhelyezkedés

Szabadbattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400826


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400826

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szabadbattyáni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 866 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 687 500 Ft, ami a szabadbattyáni átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6400826. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadbattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.