star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadszállás

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Szabadszállás

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ház Szabadszállás

  • 140m²


Ár:

13 500 000 Ft

Építés éve
1860
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szabadszálláson a városközpontban 1860-ban épült 140 m2-es helyi értékek védelme alatt álló műemlék jellegű ház eladó.
Az épület tégla alapra tégla és vályogtégla falazattal épült, vörösfenyő tetőszerkezettel, cserép fedéssel. Beosztása szerint áll három és fél szobából, egy nagy konyha-ebédlőből, egy nagyméretű fürdőszobából, előszobából és éléskamrából. A helyiségek részben felújításra kerültek már, néhány nyílászárót is kicserélt a tulajdonos. Fűtése kombi gázkazánnal történik, egy részében padlófűtéssel, máshol radiátorokkal. Árammal ellátott, vízhasználat fúrt kútról történik. Az épület folytatásában egy tégla boltíves pince található, ennek folytatásában pedig egy 100 m-es épületrész. Itt valamikor egy kis varrodai üzem működött, radiátorokkal felszerelt, az ipari áram is igény estén visszaállítható. Felújítás nem történt, tehát erősen felújítandó ez a rész. Szintén felújításra szorul a lakóépület külső része és a belső helyiségek egy része is.
A telek 660 m2, mely téglalap alakú és két utcára nyílik. A telekadottságok miatt két lakóin-gatlan is kialakítható külön-külön utcai bejárattal.
Az ingatlan egyedisége, hogy a tulajdonos néhol beépítette és megőrizte a régi antik pecsétes, címeres téglákat, továbbá van egy nagyon szép Eperjesi és egy Zsolnai szétszedett cserépkályha, amelyeket egy ügyes mester gyönyörűen össze tudna állítani.
Aki szeretne egy régi stílusú, egyedi értékeket képviselő otthont, annak mindenképpen aján-lom ezt az ingatlant.
Ny. 944. Kínálati ár: 13.500 000 Ft.
Gelencsérné ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Szabadszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5972127


Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5972127

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szabadszállási családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: az építés éve 1860, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 96 429 Ft, ami a szabadszállási átlaghoz képest 62%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gelencsérné Nagy Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5972127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.