Eladó földterület Szada

  • 59 288 m²

    telek

Ár:

330 millió Ft

Eladó földterület Szada

  • 59 288 m² telek

  • Eladó földterület Szada


Ár:

330 000 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

----Használja ki, hogy az új építésű ingatlanok áfája újra 5%! -----

Eladóvá vált Szadán a Berek út, Csapás u. és a Kisfaludy utca által behatárolt területen,Gödöllő felőli oldalon közel 6 HA belterületi ingatlan. A módosított HÉSZ szerint marad az LKE-5 övezetben, laza kertvárosias beépítést tesz lehetővé, ahol ikerházat is lehet továbbra is építeni. A legkisebb kialakítható telekméret 1500 m2, beépíthetősége 20%, épület elhelyezése szabadon álló.
Elsősorban befektetőknek, vállalkozóknak ajánlott. Közművesítés és utak, árkok kialakítása a rendezési terv alapján lehet megoldani. LKE-5 övezeti besorolást kapott.Prémium / Kizárólagos megbízás, a teljes anyag a telekkel kapcsolatban nálam van, hívjon bizalommal.

Eladó ingatlana van? Ingatlant vásárolna? Pénzügyi segítségre lenne szüksége?ÉRTÉKESÍTÉS, VÁSÁRLÁS, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE, HITELFELVÉTEL ONLINE IS! CSOK, Babaváró, Biztosítás, Energetikai Tanúsítvány készítése.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

ref TK024664


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Szada, Berek út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6101741


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6101741

A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 59 288 m². A telek ára 330 millió Ft, négyzetméter ára 5 566 Ft, ami a szadai átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Primusz Márta referens a Szent István tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6101741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.