star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 120 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 679 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 120 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 679 m² telek

  • Eladó ház Szalkszentmárton

  • 120m²


Ár:

35 900 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Budapesttől 70 km-re, Szalkszentmártonon a település csendes részén egy 120 m2-es, 30 éve épült családi ház eladó.
A szinteltolásos lakóépület 50 m2-es szuterénből, 120 m2-es fél emelet-földszint, és 20 m2. tetőtér beépítésből áll. Beton alapra, uniform tégla falazattal, cserép tetővel épült. Nyílászárók szigeteltek, egy részük új műanyag, aljzatburkolatok járólap, padlószőnyeg és laminált padló. Fűtés gázkazánnal radiátorokkal (a tetőtérben még nincs kialakítva), de működik a fa fűtésű kazán is, ha valaki azt szeretné használni.
Az épületben a földszinti részen egy konyha-ebédlő-nappali és egy előszoba található, a fél emeleten két szoba, wc, fürdőszoba, folyosó, a tetőtérben pedig három fél szoba, illetve egy fürdőszoba, de ez még nagyon kezdetleges állapotú. A szuterénben egy garázs és két tároló helyiség van.
A telek 679 m2. mely minden oldalról bekerített, rendezett füvesített, a nyári melegben az árnyékot két nagy diófa adja. Külön melléképület nincs a telken.
Az ingatlan minden közművel rendelkezik (elektromos áram, vezetékes gáz, hálózati víz, szennyvízcsatorna-
A tulajdonos riasztót is felszerelt a biztonság érdekében.
Az ingatlant mindenképpen ajánlom családosoknak, hiszen öt külön bejáratú szoba van, de külön generációknak is önálló lakrész kialakítható.
Az ingatlan csak készpénzes vásárlónak eladó.
Ny. 969. Kínálati ár: 35.900 000 Ft.
Gelencsérné ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Szalkszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6268289


Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6268289

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szalkszentmártoni családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 679 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 167 Ft, ami a szalkszentmártoni átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Gelencsérné Nagy Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6268289. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szalkszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.