star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 300 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 848 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó ház Szeged 1. kép

Eladó ház Szeged

  • 300 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 848 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 300m²


Ár:

180 000 000 Ft

Szobák száma
7

Az ingatlanról:

Eladó családi ház a Zákány utcában!

Szegeden, a Zákány utca Párizsi körút felöli végén eladó egy 848 m2-es telekterülettel rendelkező, teljesen és rendkívül igényesen felújított, összesen közel 300 m2 alapterületű, két szintes társasházi jellegű családi ház. Az épületben eredetileg a földszinti részen három darab egy szobás garzon, az emeleti részen pedig kettő darab két szobás lakás volt megtalálható. Ezek közül idő közben az emeleti lakások összenyitásra kerültek, de igény esetén a földszinti lakások is egybe nyithatóak, ilyen módon tetszőlegesen variálható az épület elrendezése. A burkolatok, az állapota és a nagy telek is tökéletesen alkalmassá teszi egy vagy akár több generáció együttélésére, de akár irodaház céljára is. De ha a kedves vevő befektetésre keresne ingatlant akkor akár 5 különálló, saját konyhával és fürdővel is rendelkező komfortos lakásként is bérbe adható, (akár rövid, akár hosszú távra), de egy kis bontás után akár irodai célra is könnyen hasznosítható.
Fontos megjegyezni továbbá, hogy az épület mellett egy három garázsos utcáról nyíló garázssor is szolgálja a majdani tulajdonos kényelmét.
Bővebb tájékoztatásért kérjük keresse Bozsó Bencét a as, vagy Benke Józsefet a as telefonszámon!


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4958327


+36 30

Ingatlannet kód: NET4958327


Az általad megtekintett eladó szegedi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 848 m². A családi ház ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bozsó Bence referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4958327. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.