Kiadó ipari Szeged, Rókus

  • 480 m²

    alapterület
  • 1 700 m²

    telek

Ár:

650 ezer Ft

Kiadó ipari Szeged, Rókus

  • 480 m² alapterület
  • 1 700 m² telek

  • Kiadó ipari Szeged, Rókus

  • 480m²


Ár:

650 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Az ingatlanon az elmúlt évtizedekben gépjármű javítás és műszaki vizsgáztatási tevékenység folyt. A telephely földszinti része bérbeadó, ami 280 nm műhely rész, négy szerelőállasos javító műhelyt és két vizsgasort foglal magában. Tartozik hozza egy ~ 20 nm műhely iroda. A földszinti részen van meg egy ~ 130 nm nagyságú üzlethelyiség, mely ügyfél váró, munka felvevő helyként, korábban bemutató teremként volt használva. A földszinti részt a továbbiakban közlekedő, mosdók és a kazán ház foglalja el. A kiadó helyiségek a korábban végzett tevékenységnek megfelelően, használható gépekkel, eszközökkel, műhely és iroda berendezésekkel van felszerelve, melyek a bérlemény részét képezik, és gépjármű fenntartási tevékenység végzése esetén használhatók a tevékenység végzéséhez. Amennyiben a bérlő más tevékenységre kívánja használni, abban az esetben a benne levő berendezéseket eltávolítjuk. A telephely ~1700 nm területen fekszik, amit az épület ketté oszt, és a két udvarra két nagy kapun lehet közvetlenül az utcáról behajtani. A két udvar rész a műhelyen keresztül átjárható. A bérlet az épület földszinti részére, és az udvarra vonatkozik. A bérleti díj az ÁFA-t nem tartalmazza, és fizetni kell a felmerülő rezsi költségeket, építményadót. A bérlő a tevékenysége végzéséhez szükséges átalakításokat, változtatásokat előzetes egyeztetés után saját költségére elvégezheti.

A környékről:

Az ingatlan Szeged, Budapest irányába kivezető, az 5. számú főút, Kossuth Lajos sugárúti szakaszán található a lakóövezet és az ipari terület határán. Az ingatlan közvetlen környezetében található a Szeged Plaza, Szeged Rókusi vasútállomás, SZVESE Sport telep, Autóklub, JOLA, Izabella híd (vasúti felüljáró). Megközelítése gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt egyszerű, könnyen lehetséges. Villamos végállomás, buszmegálló helyi és távolsági buszok számára közvetlen a telephely mellett van, a közeljövőben átadásra kerülő Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő tram-train megállója szintén a telephely előtt van. Gépjárművek parkolására 24 parkolóállás van kialakítva a közforgalmú területen, de amennyiben ez kevésnek bizonyul a telephelyre érkezők számára, a Plaza parkolója további, szinte „korlátlan” lehetőséget biztosít.


Elhelyezkedés

Szeged, Rókus, Kossuth Lajos sgt. 112.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5804418


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5804418

Az ipari ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 480 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 700 m². Az ipari bérleti díja 650 ezer Ft, négyzetméter ára 1 354 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5804418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.