Kiadó ipari Szeged

  • 960 m²

    alapterület

Ár:

960 ezer Ft

Kiadó ipari Szeged

  • 960 m² alapterület

  • Kiadó ipari Szeged

  • 960m²


Ár:

960 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Kiadó sörgyár!

Szeged ipari övezetében kiadó egy régóta sörgyártással foglalkozó üzem.
Az átvétele az üzemeltető céggel együtt lehetséges, melynek megvannak a gyártáshoz, kis és nagykereskedelmi forgalmazáshoz az engedélyei. A teljes gyártás, az alapanyagok megérkezésétől indulóan a palackozásig itt történik. A cég átvételének a része a gyártáshoz szükséges minden eszköz, gép, berendezés, technológia, melynek ára 500.000,- EUR.
Ennek megfizetése után lehet bérelni az ingatlant, amely speciálisan sörgyártásra van kialakítva, az előírásnak megfelelő helyiségekkel, beépített technológiákkal. Az ingatlan teljes területe az irodákkal, öltözőkkel, üzemi területtel és raktárakkal együtt 960 m2.
Alaprajzot és az eszközparkról részletes listát e-mailben tudok továbbítani.
Az üzem kapacitása napi 6000 liter.

Bővebb tájékoztatásért kérjük, keresse munkatársunkat Benke Józsefet a as telefonszámon.


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5826775


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5826775

Az ipari ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 960 m². Az ipari bérleti díja 960 ezer Ft, négyzetméter ára 1 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Benke József referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5826775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.