star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Rókus

  • 250 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

95,7 millió Ft

Eladó ház Szeged, Rókus

  • 250 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Rókus

  • 250m²


Ár:

95 700 000 Ft

Szobák száma
8
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:


Hogyan lehetséges mindez?
Rezsi szempontjából lényeges tudnivaló, hogy 3 külön lakóegységre osztható a ház, így a támogatott övezetben tartható a közüzemi fogyasztás.Eladóvá vált a Belváros peremén, Rókuson egy többgenerációs családi ház, lakható melléképülettel, az emeleten külön bejáratú, önálló lakással. A 250m2-es ingatlan egy 350 m2-es telken fekszik, ahol helyet kapott több autó beállására is alkalmas udvar valamint egy hangulatos kert, teraszokkal.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- a ház téglából épült, a ’90-es évek körül.
- az ingatlanban helyet kapott egy 13 m2-es garázs is, amely mind a házból, mind pedig az utcáról is megközelíthető.
- a főépületben gyakorlatilag két önálló lakás található.
- a főépület földszintjén helyet kapott egy tágas és világos konyha - amely a ház központi része -, egy szoba, fürdőszoba, wc, kamra és garázs.
- a főépület emeleti részén 3 nagyméretű szoba, egy félszoba, illetve egy fürdőszoba található.
- a főépület második emeleti – jelenleg – különálló, de akár egybe is nyitható lakásába a fedett terasz felőli lépcsőházon keresztül juthatunk fel. Itt két szoba, egy tágas konyha, fürdőszoba, kamra és egy franciaerkély kapott helyet, összesen 72 m2-en.
- az udvar másik felén található egy 37 m2-es, lakható melléképület, fedett terasszal. Ez egy verandából, szobából, konyhából és fürdőszobából áll.
- a nyílászárók fából készültek.
- a fűtési rendszer mindenhol konvektoros.

Az ingatlan pár perc sétára található a belvárostól. Az utcán a parkolás ingyenes. A környéken kiváló bevásárlási lehetőség kínálkozik, és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
Kitűnő választás lehet többgenerációs család számára valamint befektetők részére, akik akár albérleteztetésben, akár panzióban is gondolkodhatnak.

Amennyiben megtetszett az ingatlan, kérdése lenne vagy megtekintené, forduljon hozzám bizalommal!
Varga M. Judit
+36 20 311 94 05


Elhelyezkedés

Szeged, Rókus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6204058


+36 20

Ingatlannet kód: NET6204058


Az általad megtekintett eladó Szeged, rókusi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 95,7 millió Ft, négyzetméter ára 382 800 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6204058. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Rókus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.