star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 360 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 360 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 360m²


Ár:

149 900 000 Ft

Szobák száma
9
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:


Szeged Felsőváros csendes utcájában ,kellemes kertvárosi környezetben ,prémium minőségben megépített 360m²-es impozáns családi ház , 360m²-es telken eladó.
A ház 1992-ben épült , '93-ban az "Év házának " választották .
A 4 szintes ház elrendezését tekintve az Építész tulajdonos számára , már a tervezéskor is fontos szempont volt a hatékony térkihasználás mellett a tágas élhető terek kihasználása , a legmodernebb építész technikai megoldásokkal.
Jelenlegi elrendezése alapján két önálló lakótérrel rendelkezik , külön bejárattal .
Földszint : a 2 lakrész külön előtérrel , utcai bejárattal , 50m²-es garázs /átjárattal a kertbe /
Lakás I.: 80m²-es : konyha+étkező ,kamra , tágas ,napfényes nappali , közvetlen terasz kapcsolattal , 2 külön nyíló szoba , külön fürdőszoba +wc...
Lakás II.:
- külön földszinti utcabejárat , átriumos lépcsőfeljárat az emeleti lakrészekhez , üveg fallal ...
-1. Szint : étkezőkonyha , szülői apartman : 1 hálószoba terasz kapcsolattal ,fürdőszoba külön wc
Gigantikus, átriumos , nappali , terasz kapcsolattal
-2.szint: nappali és könyvtár a kör galérián ,apartman: hálószoba fürdő és wc-vel, +1 hálószoba
3. Szint : 2 tetőtéri hálószoba függőhíddal összekötve ..
Az egész házban padlófűtés van kialakítva a téli esték hangulatáról nappaliban megépített impozáns kandalló gondoskodik , a nyári hónapokban a központi légkondicionáló nyújt kellemes hőmérsékletet a lakásban .
A kiváló adottságokkal rendelkező impozáns családi ház , exkluzív ajánlat, nagyszerű lehetőségeket rejt : két generáció együttélésére ,cégközpont kialakítására ...

Jöjjön el , nézze meg ,tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal !


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6204100


+36 70

Ingatlannet kód: NET6204100


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 389 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Filó Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6204100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.