Kiadó lakás Szeged

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Ár:

210 ezer Ft

Kiadó lakás Szeged

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Szeged

  • 76m²


Ár:

210 000 Ft

Építés éve
2009
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
van
Lift
van
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

For the English version please scroll down!
Szeged belvárosában, a Gutenberg utcában ajánlom bérleti lehetőségként ezt az amerikai konyhás nappalival+ 2 szobával rendelkező 3. emeleti  76 négyzetméteres lakást, amelyhez AUTÓBEÁLLÓ is tartozik. Fontos, hogy a házban LIFT van, így bármely korosztály számára ideális lehet az ingatlan.
A 2009-ben épült társasházban található, rendkívül igényes, tágas, világos a lakás közösségi élettere, az amerikai konyhás nappali és az egyik szoba a Gutenberg utcára, a Zsinagógára néz, amely egyedülállóan csodálatos látványt nyújt, a másik hálószoba és a zárt erkély a belső udvarra. A lakás BÚTOROZOTTAN, háztartási eszközökkel felszerelten kiadó, amely a következőket tartalmazza (a teljesség igénye nélkül): a konyhában beépített hűtőgép és fagyasztó, mosogatógép, elektromos sütő és indukciós főzőlap, szagelszívó;  a fürdőszobában – amelyben a toalett is található – energiatakarékos mosógép áll az itt lakók rendelkezésére.
A hálószobák külön nyílóak, a nappaliba és az egyik hálóba hűtő-fűtőklíma is beszerelésre került. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély is, mely a belső udvarra néz.
A rezsiköltség eddig kb. 30-35 ezer Ft/hó volt, amely tartalmazza a közös költség összegét, alap TV-Internet előfizetés díját. A rezsiköltség természetesen a bérlők fogyasztásától függ. A közös költség 14 000 Ft/hó, amely többek között  a szemétszállítás, lépcsőház, mélygarázs, udvar takarítás, lift karbantartás, működtetés díját foglalja magában. Az Internetet jelenleg a T-Home szolgáltatja.
A lakáshoz tartozik a MÉLYGARÁZSBAN EGY AUTÓBEÁLLÁSI LEHETŐSÉG, ami nagy kincs a belvárosban. Külön biciklitároló nincs az épületben, a bicikliket szintén a mélygarázs részben lehet tárolni, amely BEKAMERÁZOTT, tehát biztonságban van az autó és a kerékpár is. A parkolóhely bérleti díja havonta 22 ezer Ft, és opcionális, tehát nem kötelező kibérelni.
A kisállattartás nem megengedett és a dohányzás (még az erkélyen is) tilos a lakásban! A minimum bérleti idő 1 év!

Bérleti díj: 210 000 Ft/ hó + közös költség+ rezsi. A beköltözéshez 2 havi kaució fizetendő. A tulajdonos SZÁMLAKÉPES!

Megtekintés a tulajdonosokkal egyeztetve, de rugalmasan oldható meg, beköltözni 2022. januárjától lehet.


In the city of the Szeged, in the Gutenberg street there is a 76 squaremeters flat for rent, it has a living room with American kitchen and 2 bedrooms on the 3th floor. The flat has a car parking place in the underground garage.  It is important there is an ELEVATOR in the building.
The building was built in 2009 and the flat has a bright, spacious community space, the living room with kitchen and 1 bedroom look tot he Gutenberg street, to the Synagogue which offers a uniquely magnificent view, the other bedroom and the closed balcony look to the inner courtyard. The bedrooms open separately and the living room and one of the bedrooms have a cooling air-heating system. The apartment also has a built-in balcony overlooking the inner courtyard.
The apartment is for rent FURNISHED, equipped with household appliances, which includes (without the need for completeness): refrigerator and freezer installed in the kitchen, dishwasher, electric oven and induction hob, extractor hood. The bathroom -where the toilet is as well- has an energy-saving washing machine.
The overhead has so far been about  30-35 000 forints / month, which includes the amount of the common cost and the basic TV-Internet subscription fee as well. The utilitites depends on the tenants’ consumption of course. The common cost is 14 000 forints / month, which includes, among other things, garbage collection, stairwell, underground garage, yard cleaning, elevator maintenance and operation. The Internet is currently provided by T-Home.

The apartment has an CAR PARKING PLACE IN THE UNDERGROUND GARAGE, which is a great treasure in the city center. There is no separate bicycle storage in the building, bicycles can also be stored in the underground garage, which is CAMERATED, so the car and the bicycle are also safe.

Pets are not allowed and smoking (even on the balcony) is not allowed in the apartment! The minimum rental period is 1 year!
Rental fee: 210 000 forints/month+common cost+utilities. It needs 2-month deposit!

Viewing in consultation with the owners, but flexible, can be moved in from January 2022.


Elhelyezkedés

Szeged, Gutenberg utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6220664


Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó szegedi (Gutenberg utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 2009. A téglalakás bérleti díja 210 ezer Ft, négyzetméter ára 2 763 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Bátyi Tamás referens a Mester Ingatlaniroda Szeged irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6220664. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.