star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged, Belváros

  • 550 m²

    alapterület

Bérleti díj:

2,36 millió Ft

Kiadó iroda Szeged, Belváros

  • 550 m² alapterület

  • Kiadó iroda Szeged, Belváros

  • 550m²


Ár:

2 365 000 Ft

Építés éve
1920
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Szeged - belvárosi részén, közvetlen a Tisza parton kiadó irodaház, összesen 550 m2 területű iroda helyiséggel, 24 db külön bejáratú iroda helyiséggel, 2 db tárgyaló helyiséggel, teakonyhával, valamint mosdó helyiségekkel.
Szeged könnyen megközelíthető részén helyezkedik el, tömegközlekedéssel és autóval is egyszerűen elérhető. Békés, nyugodt környezet veszi körül, de a belváros pezsgése is karnyújtásnyira található. A természet kézzel tapintható közelsége és a Tiszára nyíló kilátás télen-nyáron egyedülálló élményt biztosít.
Hagyományőrzés és modernitás. A felújítás a műemléki jelleg megtartásának figyelembevételével kezdődött meg, hogy műszaki és gépészeti kialakításában is egy modern, minden igényt kiszolgáló épületegyüttes jöhessen létre.
• Hőszivattyús épületgépészet
• Kezelt frisslevegő befúvás
• Légkondicionálás
• Padlófűtés
• Lift
• Saját parkoló bérlési lehetőség.

Amennyiben kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal akár hétvégén is!
dr. Vass Zoltán 06302490482 alacsony fenntartás, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, közvetlen vízpart
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6273242


+36 30

Ingatlannet kód: NET6273242

Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 550 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 2,36 millió Ft, négyzetméter ára 4 300 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Vass Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6273242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.