star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 120m²


Ár:

84 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ FELÚJÍTOTT TÉGLALAKÁS

Eladó a Zágráb utcában ez a 120m2-es, amerikai-konyha nappali+4 szobás, erkélyes, 2. emeleti, felújított téglalakás.

Az összes helyiségben padlófűtés lett kialakítva, valamint a kellemes hőérzet segítése érdekében 2db klíma lett felszerelve.

A szobákban jó minőségű laminált parketta, míg a többi helyiségben hidegburkolat lett letéve. A prémium kialakítású fürdőszoba kiépített tusolóval, valamint fürdőkáddal is rendelkezik.

A lakáshoz 2db saját parkoló tartozik az épület előtt.

A közelben óvodák, iskolák, boltok, gyógyszertárak, orvosi rendelők találhatók, valamint jó tömegközlekedésnek köszönhetően a belváros is néhány perc alatt megközelíthető.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 333242


Elhelyezkedés

Szeged, Zágráb utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6348436


+36 30

Ingatlannet kód: NET6348436


Az általad megtekintett eladó szegedi (Zágráb utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 707 500 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6348436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.