star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szeged

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

240 ezer Ft

Kiadó lakás Szeged

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Szeged

  • 110m²


Ár:

240 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4 (1 + 3)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zöldövezetben gyönyörű lakás kiadó

Október 15-től Újszegeden ,a Fürj utca gyönyörű zöldövezeti környezetében hosszú távon bérbeadásra kínálunk egy exkluzív ingatlant, amely nemcsak kialakításában, de bútorzatában is tökéletes igényességet tükröz. A lakás az I. emeleten található, belső kétszintes, N + 3 szoba került kialakításra benne. Az előszobából belépve a nappali csodálatos világossága fogad bennünket, a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A nappaliból kiléphetünk a fedett 25 m2-es teraszra, amely minden évszakban kiváló alkalmat nyújt a levegőzésre, a kellemes pihenésre a nyugodt csöndben. Az elegáns bőr ülőgarnitúrával bútorozott nappaliban kandallóval is fűthetünk, amely a hideg téli napokon kellemes hangulatot varázsol. A nappali padlófűtéses, kerámia lappal fedett, amelyhez a meleget kombi cirkó kazán szolgáltatja.A többi helyiségben lapradiátorral, a fürdőszobában törölköző szárítós radiátorral melegíthetünk. A nappaliban egy légtérben – balra – az étkező és a konyhai rész fogad bennünket. Tökéletesen gépesített a konyha is (mosogatógép, hűtő, elektromos sütő, stb.) valamint az egész háztartás is minden igényt kielégítő. A központi porszívó a lakás tisztán tartásában jó segítség, a 3 klíma a kellemes hőmérsékletet biztosítja a melegebb nyári napokon. A tetőtéri részben található a fürdőkádas szoba, valamint még 3 kisebb szoba. Két szoba gardrob szekrénnyel, tv-vel ellátott, a harmadik dolgozószobai funkciókat tölthet be. Tartozik még az ingatlanhoz egy utcafronti duplaállásos garázs, amely víz-, villanyellátással rendelkezik, elektromos távirányítású. Az ingatlant gondos, jó állagmegőrző bérlőkre szeretnénk bízni, akik méltányolják az eleganciát, a tökéletességet, a kényelmet.

Keresse munkatársunkat, a es számon.


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410965


+36 30

Ingatlannet kód: NET6410965


Az általad megtekintett kiadó szegedi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². A téglalakás bérleti díja 240 ezer Ft, négyzetméter ára 2 182 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Simon Györgyi referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410965. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.